فعال سازی بخش آموزش نابینایان در لیسه تعیمات خاص ولایت فراه

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۹:۶

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور حمایت و پشتیبانی از افراد دارای معلولیت بینایی در کشور بخش  آموزش نابینایان را در لیسه تعلیمات خاص ولایت فراه فعال نمود.

در مراسمی که به مناسبت فعال سازی این بخش در فراه برگزار شده بود، ریس زون غرب و نمایندگان هسته مرکزی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و همچنین شماری از مقامات محلی آن ولایت نیز حضور داشتند.

محترم مولوی ملتان ذاکر ریس زون غرب تعلیمات تخنیکی و مسلکی هنگام سخنرانی در این مراسم گفت که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی متعهد است تا برای تمامی اقشار جامعه زمینه آموزش های مسلکی را فراهم سازد.

ایشان همچنان افزود که معلولین با وجود محدودیت‌های جسمی دارای توانایی‌ها و استعدادهای فراوانی‌اند که اگر فرصت مناسب برای‌شان فراهم گردد، می‌توانند نقش مؤثر و ارزنده در جامعه ایفا کنند.

سایر سخنرانان نیز در این مراسم با ابراز خرسندی از ایجاد این بخش برای افراد دارای معلولیت بینایی از این اقدام اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی قدردانی کردند.

قابل ذکر است که در حال حاضر حدود ۴۰ تن دانش‌آموز ناشنوا و ۸ دانش‌آموز نابینا در لیسه تعلیمات خاص فراه مصروف آموزش هستند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۴۱
Background image

راه‌اندازی سیمینار مهارت‌های کاریابی برای دانش‌آموزان انستیتوت میخانیکی

سیمینار آموزشی مهارت‌های کاریابی و مشوره‌دهی های شغلی به ابتکار ریاست تحقیق و نوآوری و اشتراک شماری از دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت میخانیکی ولایت کابل برگزار گردید. این سیمینار با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۸
Background image

آموزش عملی اتصال فوتوسیل در مدار برقی برای دانش‌آموزان

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی تنگی دره نور ولایت میدان وردگ دریک جلسه درسی عملی، درباره «اتصال فوتوسل در مدار برقی» آموزش دیدند. در این برنامه آموزشی، موضوع فوتوسل که پیش‌تر به‌صورت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۱۱:۱۶
Background image

آموزش عملی شناسایی و مدیریت آفات نباتی برای دانش‌آموزان

دانش‌آموزان بخش زراعت انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی چهارآسیاب درباره شناسایی و مدیریت آفات نباتی به گونه عملی آموزش دیدند. هدف از این برنامه، ارتقای دانش و مهارت‌های شاگردان در زمینه. . .

BACK TO NEWS