راه‌اندازی سیمینار مهارت‌های کاریابی برای دانش‌آموزان انستیتوت میخانیکی

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۴۱

سیمینار آموزشی مهارت‌های کاریابی و مشوره‌دهی های شغلی به ابتکار ریاست تحقیق و نوآوری و اشتراک شماری از دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت میخانیکی ولایت کابل برگزار گردید.

این سیمینار با هدف ارتقای ظرفیت‌های مسلکی، آشنایی دانش‌آموزان با نیازمندی‌های بازار کار و فراهم‌سازی زمینه‌های بهتر اشتغال برگزار شد که در آن ۴۹ تن از دانش‌آموزان دیپارتمنت‌های برق، الکترونیک و موتر اشتراک نمودند.

در جریان این برنامه آموزشی، اشتراک‌کنندگان با موضوعات مهم و کاربردی مرتبط به کاریابی و توسعه مسیر شغلی آشنا شدند.

در این برنامه اهمیت آموزش مهارت‌های کاریابی و مشوره‌دهی شغلی در یافتن فرصت‌های کاری، بررسی وضعیت و نیازهای بازار کار، روش‌های مؤثر جستجوی وظیفه و همچنان مفهوم کارآفرینی و راه‌های کسب درآمد از مهارت‌ها و توانایی‌های فردی، مورد بحث قرار گرفت.

برگزارکنندگان این برنامه تأکید نمودند که آشنایی دانش‌آموزان با مهارت‌های کاریابی و کارآفرینی، نقش مهمی در آماده‌سازی آنان برای ورود موفق به بازار کار و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار ایفا می‌کند.

قابل ذکر است که در این سیمینار ۲۸ تن از دانش‌آموزان دیپارتمنت برق، ۱۱ تن از دیپارتمنت الکترونیک و ۱۰ تن از دیپارتمنت موتر حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۸:۵۷
Background image

آشنایی دانش‌آموزان جدیدالشمول انستیتیوت کثیرالرشتوی با روند تحصیلی و اداری

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت خوست می‌گویند که انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز این ولایت برای دانشجویان جدیدالشمول سیمینار آموزشی و معرفتی برگزار نمود. هدف از برگزاری این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۴:۴۳
Background image

تجربه مؤفق کشت و زرع چای سبز در لیسه کثیرالرشتوی علیشیر و تریزیو

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت خوست می‌گویند که برای نخستین‌بار کشت آزمایشی چای سبز در محوطه لیسه کثیرالرشتوی علیشیر و تریزیو این ولایت انجام شد. هدف از این برنامه رشد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۳۵
Background image

دیدار رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با هیأت بنیاد آقاخان

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با هیأتی از بنیاد آقاخان در دفتر کارش دیدار و گفت‌وگو کرد. در این نشست احسان‌الله دیدار، رئیس بخش اقتصادی. . .

BACK TO NEWS