بازدید سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از لیسه مسلکی ناشنوایان کابل

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۲ - ۱۶:۵
لیسه ناشنوایان

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و هیأت همراه‌اش از لیسه مسلکی ناشنوایان کابل بازدید کرد.

 مولوی شهامت مشکلات استادان آن لیسه را شنید و جهت حل مشکلات آنها به مسوولین هدایات لازم داد.

ایشان از جریان تدریس،صنوف مختلف درسی دیدن نموده و نصاب درسی آنها را مورد ارزیابی قرار داد.

آقای شهامت به مسوولین آن لیسه گفت که جهت آشنایی بهتر شاگردان ناشنوا با معارف اسلامی، باید تعداد ساعات مضامین علوم دینی را افزایش بدهند.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بار دیگر اطمینان داد که بزودی حفر چاه و اعمار بخش از محوطه آن لیسه آغاز خواهد شد.

گفتنیست که در لیسه مسلکی ناشنوایان بیشتر از ۴۰۰ نفر شاگرد ناشنوا اعم از ذکور و اناث سرگرم آموزش هستند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۹:۵۸
Background image

آغاز دور دوم برنامه‌های حرفوی در انستیتوت کثیرالرشتوی محمدآغه

دور دوم آموزش برنامه حرفوی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر آغاز گردید. مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گویند که این برنامه آموزشی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۵:۱۴
Background image

فراغت ده‌ها دانش‌آموز از برنامه اداره و مدیریت و تجارت

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بغلان می‌گویند که حدود 80 تن از برنامه‌های اداره و مدیریت، اداره و تجارت و بانکداری مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی سند فراغت اخذ کرده‌اند. در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

کلینیک صحی و خدمات درمانی برای کارمندان تعلیمات تخنیکی

به‌اساس تصمیم مقام رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دوسال پیش کلینیک صحی با همکاری کمیته ناروی در افغانستان، در چارجوب ساختاری ریاست امور کارکنان این اداره ایجاد شد. هدف از ایجاد این. . .

BACK TO NEWS