دیدار و گفت‌وگوی سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با والی کابل

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۹/۵ - ۱۲:۵۶
tveta

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با شیخ محمد قاسم خالد، والی کابل دیدار و گفت‌وگو نمود.

در این نشست، رئیس معارف و نماینده ریاست اراضی کابل نیز حضور داشتند.

محترم مولوی شهامت در این دیدار، درباره تثبیت اراضی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کابل صحبت نمود و خواستار رسیدگی به آن شد.

در ادامه این نشست، والی کابل به سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی اطمینان داد که به تمام مشکلات مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت کابل، رسیدگی می‌کند.

محترم محمد قاسم خالد، نقش اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی را در رشد اقتصاد کشور مهم عنوان کرد و درباره همکاری‌های بیشتر با این اداره نیز اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۴:۴۴
Background image

برگزاری نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور شماری از مسئولان و رؤسای بخش‌های مختلف این اداره در معاونیت امور تخنیکی و مسلکی برگزار گردید. در این نشست اشتراک کننده گان پیرامون. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۰:۴۱
Background image

برگزاری ورکشاپ ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست تحقیق و نوآوری

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان، ورکشاپ آموزشی دو روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست تحقیق و نوآوری راه‌اندازی نمود. هدف از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۰:۰
Background image

نصب ۲۲ کمره امنیتی در انستیتوت کثیرالرشتوی خوست

به‌منظور تأمین امنیت، حفظ دارایی‌های عامه و بهبود نظم اداری، ۲۲ کمره امنیتی در بخش‌های مختلف انستیتوت کثیرالرشتوی ولایت خوست نصب و فعال گردید. در جریان این پروژه، تمامی تجهیزات مورد. . .

BACK TO NEWS