ورکشاپ آموزشی ارتقای ظرفیت آمرین ولایتی پایان یافت

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۸/۱۹ - ۱۲:۲۳
سیمینار

سمینار آموزشی ارتقای ظرفیت آمرین تخنیکی ولایات با حضور مولوی غلام حیدر شهامت، رییس و معاونین اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی پایان یافت.

این ورکشاپ آموزشی برای چهار روز در کابل برگزار شده بود و در آن آمرین تخنیکی ولایات، مدیران تدریسی و اعضای نظارت حضور داشتند.

استاد مطیع الله هدایت، رییس دفتر مقام اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مراسم پایانی این ورکشاپ، از سهم‌گیری فعال اشتراک کننده‌گان ابراز قدردانی کرد.

رئیس دفتر

در ادامه عبدالهادی بیدار، آمر تخنیکی ولایت نیمروز به نمایندگی از آمرین تخنیکی ولایات صحبت نموده و خواستار رسیدگی به مشکلات تمام ولایات شد.

ایشان کمبود استادان رسمی، کمبود شاگردان، نبود ترانسپورت در آمریت های تخنیکی و ارتقای بست آمرین ولایتی به ریاست را از مشکلات عمده عنوان کرد.

همچنین آقای بیدار برگزاری این‌چنین برنامه ها را برای ارتقای ظرفیت کارمندان ولایتی بسیار مهم خوانده و خواستار ادامه آن شد.

عبدالهادی بیدار

در این مراسم مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی؛ از آمرین ولایتی خواست تا وظایف خویش را با صداقت کامل و نیت خدمت به مردم انجام دهند.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همچنین تعهد نمود که به تمام مشکلات ولایتی رسیدگی می‌شود.

آقای شهامت به آمرین تخنیکی ولایات در قسمت بهبود کیفیت و امور ولایتی نیز هدایات لازم داد.

شهامت

در کنار این، مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی؛ مسئولیت آمرین تخنیکی ولایات و مدیران نظارتی را بسیار مهم خوانده و هدایت داد تا از هر نوع فساد در آمریت‌های تخنیکی جلوگیری شود.

او هم‌چنین گفت:  بخش‌های زراعتی ولایات باید تجارب و آموخته‌های خودرا با زمین‌داران و دهاقین شریک کنند.

احساس

در این مراسم مفتی فضل الرحمان فاضل، معاون مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی ومسلکی از آمرین تخنیکی ولایات خواست تا در قسمت مصرف بودجه و شفافیت تلاش کنند.

مفتی صاحب

در پایان این برنامه به اشتراک کنندگان سمینار ارتقای ظرفیت تقدیر نامه اهدا شد.

ولایتی آمرین

 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۱:۲۶
Background image

افتتاح سیمینار آگاهی‌دهی و تبیین‌سازی صلاحیت‌ها و مسئولیت‌ها در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی سیمینار پنج‌روزه‌ای را تحت عنوان «آگاهی‌دهی و تبیین‌سازی صلاحیت‌ها و مسئولیت‌های روسای زون‌ها و آمرین ولایات» در مقر این اداره افتتاح کرد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۹:۳۲
Background image

آغاز سیمینار آموزشی برای مسئولان ولایتی تعلیمات تخنیکی

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای رؤسای زون‌ها و آمریت‌های تخنیکی ولایات، سیمینار آموزشی برگزار نمود. این برنامه برای پنج روز ادامه خواهد داشت که در آن روی تفکیک. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۴
Background image

سخنرانی معین مالی وزارت مهاجرین در نشست اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی

شیخ کلیم‌الرحمن فانی، معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان در نشست اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره صفات «شفقت و مهربانی» خداوند متعال به صورت مفصل سخنرانی کرد.. . .

BACK TO NEWS