معرفی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی گلبهار در دوره پرکتیک به منظور آمادگی ورود به بازار کار

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۴:۵

شماری از محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی گلبهار ولایت پروان به منظور آماده شدن آنان برای ورود موفق به بازار کار جهت فراگیری دوره پرکتیک به ولسوالی جبل السراج آن ولایت معرفی شدند.

آنان در جریان این دوره پرکتیک تحت نظر مسولان ولسوالی مربوطه در مدت یک ماه پیرامون موضوعات مختلف آموزش میبینند.

در همین حال محصلین نیز از راه‌اندازی دوره های پرکتیک و سیر های علمی ابراز خرسندی نموده و افزودند که این فعالیت ها میتواند آنان را برای ورود مستقیم به بازار کار آماده سازد.

این در حالیست که رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره در تلاش است تا با ارایه آموزش های مسلکی و معیاری زمینه ورود مستقیم فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی را به بازار کار مهیا سازد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۶:۱۸
Background image

والی کابل از انستیتوت مسلکی روشندلان دیدار کرد

محترم ملا امین‌الله عبید، والی کابل، از انستیتوت مسلکی روشندلان شهر کابل دیدار نمود. در این دیدار، شماری از مسؤلان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز حضور داشتند. در جریان این دیدار، والی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۴:۰
Background image

محصلین انستیتوت تخنیکی و مسلکی حصه دوم کوهستان در مورد سرک سازی آموزش دیدند

محصلین رشته تعمیرات انستیتوت تخنیکی و مسلکی حصه دوم کوهستان ولایت کاپیسا در قالب آموزش های پرکتیک طی یک جلسه درسی در ریاست شهرسازی آن ولایت در مورد توتل ستیشن در امور سرک سازی به گونه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۰:۲۰
Background image

فراگیری آموزش های عملی در انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز لغمان

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با راه‌اندازی آموزش عملی در مراکز این اداره ، گام مهمی در راستای توانمندسازی جوانان و آماده‌سازی آن‌ها برای ورود به بازار کار برداشته است. با توجه به اهمیت. . .

BACK TO NEWS