سیر علمی محصلین انستیتوت انرژی و آب از بندهای برق

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۶ - ۱۶:۲۲
سیر علمی

محصلین دیپارتمنت برق عمومی انستیتوت انرژی و آب در جریان یک سیر علمی از بندهای برق ماهیپر و نغلو بازدید کردند.

آنان در جریان این سیر، ازدستگاها، ترانسفرمرها و دیگر وسایل برقی بندهای برق دیدن کرده و مهارت‌هایی را نیز آموختند.

هدف از اجرای سیر علمی، آشنایی محصلین با وسایل و تجهیزات بندبرق است.

۶۰ فیصد از آموزش در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی از جمله انستیتوت انرژی و آب پرکتیک یا عملی است.

پیش از این نیز محصلین رشته برق انستیتوت انرژی و آب از برخی بندبرق‌های کشور بازدید کرده‌اند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۴:۴۵
Background image

ترمیم و فعال‌سازی چاه آب در انستیتوت اداره و حسابداری کندز

یک حلقه چاه آب در انستیتوت اداره وحسابداری ولایت کندز که مدت‌ها غیر فعال بود، ازسوی مسئولان و کارمندان این مرکز آموزشی فعال گردید. مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کندز می. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۰:۱۸
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

برنامه اصلاحی و آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با حضور رؤسا کارمندان و مسئولین این اداره برگزار گردید. در این برنامه دکتور محمد عارف عطایی رئیس نصاب تعلیمی این اداره پیرامون. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۹:۱۷
Background image

آموزش عملی دانش‌جویان درباره چگونگی کاشت سمارق

دانشجویان انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذائی دریک جلسه درسی درباره چگونگی کاشت و زرع سمارق به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در این برنامه درسی درباره اهمیت غذائی نبات سمارق و همچنین. . .

BACK TO NEWS