آموزش عملی وسایل برقی در انستیتوت کثیرالرشتوی لغمان

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۶ - ۹:۲
TVETA

محصلین رشته برق انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان در یک جلسه درسی پیرامون چگونگی سیم‌پیچی وسایل برقی آموزش دیدند.

ازسوی هم استاد رهنما برای آنان درباره انوع سیم‌پیچی به گونه مفصل توضیحات داد و به سوالات محصلین در این زمینه نیز پاسخ داد.

بخش عمده آموزش‌ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است. طوری که فارغان این مراکز مستقیم جذب بازار کار می‌شوند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۱۱:۱۶
Background image

آموزش عملی شناسایی و مدیریت آفات نباتی برای دانش‌آموزان

دانش‌آموزان بخش زراعت انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی چهارآسیاب درباره شناسایی و مدیریت آفات نباتی به گونه عملی آموزش دیدند. هدف از این برنامه، ارتقای دانش و مهارت‌های شاگردان در زمینه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۱:۱
Background image

تأکید بر ارزش بندگی در نشست اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

در ادامه نشست‌های اصلاحی و تربیتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، مفتی سید حسیب‌الله سادات پیرامون ارزش، جایگاه و فضیلت‌های بندگی در اسلام به گونه مفصل صحبت نمود. وی در سخنان خویش بیان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۸:۱۵
Background image

آموزش عملی ساختمان برای دانش‌آموزان رشته تعمیرات

به اساس تفاهم‌نامه همکاری میان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ و ریاست شهرسازی آن ولایت، برنامه آموزشی عملی برای دانش‌آموزان رشته تعمیرات انستیتوت نفت و گاز برگزار گردید. در این. . .

BACK TO NEWS