فراگیری آموزش های عملی در انستیتوت کثیرالرشوی دایمیرداد میدان وردک

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۰:۲۷

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی دایمیرداد ولایت میدان وردک طی یک سیر علمی در مورد سیخ بندی ساختمان به شکل عملی آموزش دیدند.

در این جلسه درسی دانش‌آموزان تحت نظر استاد و با اجرا نمودن فعالیت های مشترک در زمینه سیخ بندی طریقه معیاری سیخبندی ساختمان را فراگرفتند.

همچنین در ادامه استاد رهنما برای آنان پیرامون قطر سیخ، فاصله بین سیخ ها، کاور و ګژدمک به شکل مفصل توضیحات ارایه نمود.

با توجه به اهمیت دروس عملی، 60 درصد دروس در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به گونه عملی تدریس می شود این دروس در راستای ارتقای مهارت های حرفوی محصلین نقش مهم و ارزنده را ایفا می کند.

در همین حال رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش دارد تا روند فراگیری آموزش های عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بیشتر تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۵:۵۴
Background image

معاونیت امور مالی و اداری نشست برگزار نمود

نشستی به ریاست محترم مفتی فضل‌الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار گردید. هدف از برگزاری این نشست، بهبود امور کارکنان و مسائل تدارکاتی این اداره عنوان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۵:۱۹
Background image

ترمیم وسایل برقی ازسوی دانش‌آموزان انستیتوت تخنیکی لغمان

دانش‌آموزان انستیتوت تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان در یک جلسه درسی پیرامون چگونگی ترمیم وسایل برقی ازجمله «بایلر» به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد رهنما برای آنا درباره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۵:۱۶
Background image

سفر الحاج مولوی غلام حیدر شهامت به ولایت کنر

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی صبح امروز به ولایت کنر سفر کرد. گفتنی است که ایشان برای اشتراک و سخنرانی در برنامه فراغت مجاهدین از برنامه آموزش. . .

BACK TO NEWS