محصلین ممتاز و مبتکر انستیتوت کثیرالرشتوی نوآوری و خلاقیت شان را به نمایش گذاشتند

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۶/۲۷ - ۱۰:۵۰
faryaab

محصلین ممتاز و مبتکر انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت فاریاب در مراسمی با حضور مولوی غلام ولی همت، آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت، نوآوری و خلاقیت‌های شان را به نمایش گذاشتند.

همایون مرادی، آمر انستیتوت کثیرالرشتوی فاریاب در این مراسم گفت که جای بسا خوشی است که محصلین پرتلاش و خلاق این انستیتوت، دستآوردها و نوآوری‌های شان را به نمایش میگذارند تا الگوی برای سایر محصلین باشند.

سپس محصلین خلاق و مبتکر، نوآوری و خلاقیت شان را از جمله دزد گیر دروازه، دستگاه‌های تولید برق بادی و آبی و تبدیل برق دی سی به ای سی را برای حاضرین به معرفی گرفته و نحوه کار کرد و مزایای آن را تشریح دادند.

در ادامه مولوی غلام ولی همت، آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی فاریاب صحبت کرد و خطاب به محصلین گفت: «امروز که در کشور عزیز ما صلح و آرامی سرتاسری تامین شده است، ما نیاز به افراد ماهر و مسلکی داریم تا کشور عزیز خود را بسازیم».

آقای همت افزود که فراگیری علم و دانش و مهارت‌های مسلکی را وجیبه دینی و شرعی هر فرد جامعه، بخصوص نسل جوان خواند.

در ختم ‌محفل تحایفی که از طرف آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی فاریاب و اداره انستیتوت برای محصلین ممتاز و مبتکر بخاطر تشویق و تقدیر در نظر گرفته شده بود، برای شان اهدا شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۴۷
Background image

سخنرانی استاد مومن حکیمی درباره عهد و پیمان بندگان با خداوند متعال

در ادامه نشست‌های اصلاحی و تربیتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، استاد حمزه مؤمن حکیمی درباره عهد و پیمان مسلمانان با خداوند متعال سخنرانی نمود. وی با استناد به آیات مبارک سوره فاتحه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۴۶
Background image

توزیع بسته‌های کاری برای خانواده‌های نیازمند ازسوی آمریت تخنیکی بامیان

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان با همکاری برنامه جهانی غذا (WFP) ، برای ۵۰ تن از زنان فارغ‌شده برنامه آموزش مهارت‌های حرفوی، بسته‌های ابزار کار توزیع کرد. این برنامه در چارچوب پروژه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۰
Background image

تداوم آموزش‌های عملی محصلان رشته تعمیرات در انستیتوت انجنیری بلخ

در ادامه برنامه‌های آموزشی عملی، محصلان صنف چهاردهم رشته تعمیرات انستیتوت انجنیری بلخ تحت رهنمایی استاد بخش مربوطه، فعالیت‌های عملی مضمون «معموره‌های خشتی» را در ساحه عمل با موفقیت. . .

BACK TO NEWS