دیدار سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مسئولان شورای پناهندگان ناروی

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۶/۷ - ۱۳:۲۱
ناروی

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره‌ی مستقل تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مسئولان شورای پناهندگان ناروی (NRC) دیدار و گفت‌وگو کرد.

دو طرف در این دیدار برای امضای تفاهمنامه همکاری میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و شورای پناهندگان ناروی به‌هدف برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت در مراکز تخنیکی و مسلکی اعلام آمادگی کردند.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید کرد که این تفاهم‌نامه باید استراتژیک باشد و تمام جزییات برنامه‌ها در آن درج شود.

آقای شهامت گفت: «باید از هرنوع فساد در اجرای برنامه‌ها جلوگیری و شفافیت تأمین شود

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی خواستار همکاری شورای پناهندگان ناروی در بخش تعلیمات خاص این اداره نیز شد.

پره چیتا شتی، رییس شورای پناهندگان ناروی در افغانستان هم بر شفافیت در تطبیق پروژه‌ها تأکید کرد و گفت که تمام موارد در تفاهم نامه‌ای که قرار است به‌زودی امضاء شود، گنجانیده خواهد شد.

وی گفت که شورای پناهندگان ناروی در برنامه‌های خود از تجارت‌های کوچک و افراد کارآفرین در مناطق دور دست حمایت می‌کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۹:۶
Background image

ورکشاپ آموزشی و رهنمودی برنامه‌های حرفوی در زون شمال شرق برگزار شد

ورکشاپ آموزشی و رهنمودی دو روزه پیرامون مدیریت و بهبود برنامه‌های حرفوی در ریاست تعلیمات تخنیکی و مسلکی زون شمال شرق برگزار شد. در این برنامه مدیران عمومی نظارت و ارزیابی، اعضای مسلکی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۹:۴
Background image

مسابقه کتاب‌خوانی «سیری در سیره نبوی» در ولسوالی یکاولنگ دوم برگزار شد

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان از مسابقه کتاب‌خوانی تحت عنوان «سیری در سیره نبوی» در ازسوی لیسه کثیرالرشتوی یکاولنگ خبر می‌دهند. هدف از این برنامه ترویج فرهنگ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۱:۴۳
Background image

گفت‌وگوی رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با هیأتی از کشور روسیه

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در دفتر کارش با هیأتی از پوهنتون پیداگوژیک آلتای کشور روسیه دیدار و گفت‌گو نمود. در این نشست، یوگنی ویکتوروویچ کایگورودوف. . .

BACK TO NEWS