دیدار معاون امور تخنیکی و مسلکی با والی ولایت بلخ

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۹:۴۸

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سفرش به ولایت بلخ با مولوی محمد یوسف وفا والی آن ولایت دیدار و گفت‌وگو نمود.

در این دیدار، رئیس تعلیمات تخنیکی و مسلکی زون شمال نیز حضور داشت.

معاون امور تخنیکی و مسلکی در این نشست درباره اهداف و برنامه های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به گونه مفصل توضیحات داد و گفت که این اداره دربخش‌های مختلف به جوانان آموزش‌های تخنیکی و مسلکی می‌دهد.

ایشان درباره موضوعات مختلف برنامه های آموزشی تعلیمات تخنیکی و مسلکی و برنامه آموزشی مجاهدین در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز صحبت نمود.

محترم مولوی احساس افزود که این برنامه زمینه فراگیری و ادامه آموزش را برای مجاهدینی که از تعلیم باز مانده اند؛ فراهم ساخته است.

در ادامه والی ولایت بلخ، از دست‌آوردها و برنامه‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستایش و قدردانی نمود. او با اشاره به اهمیت تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید نمود که تعلیمات تخنیکی در کشور باید بیشتر تقویت و حمایت گردد.

 مولوی محمد یوسف وفا در دیدار با معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در باره همکاری‌های بیشتر با مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ اطمینان داد

سایر موضوعات مرتبط نیز در این جلسه مطرح شد و نشست با دعای خیر پایان یافت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۹:۵۲
Background image

اشتراک معاون امور تخنیکی و مسلکی در مراسم فراغت دانش‌آموزان انستیتوت سجادیه بلخ

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در ادامه سفرش به ولایت بلخ، در مراسم فراغت دانش‌آموزان انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولسوالی سجادیه اشتراک و سخنرانی کرد. در این مراسم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۹:۴۸
Background image

دیدار معاون امور تخنیکی و مسلکی با والی ولایت بلخ

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سفرش به ولایت بلخ با مولوی محمد یوسف وفا والی آن ولایت دیدار و گفت‌وگو نمود. در این دیدار، رئیس. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۰
Background image

سیمینار آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی ننگرهار درباره تحلیل (SWOT)

ریاست زون شرق اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی سیمینار آموزشی را تحت نام تحلیل (SWOT) در ولایت ننگرهار راه‌اندازی نمود. این برنامه برای یک روز راه‌اندازی شد که در آن استادان، کارمندان و. . .

BACK TO NEWS