نشست هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مسئولان محلی بدخشان

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۶ - ۱۱:۴۱
TVETA

هیأتی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه سفرشان به ولایت شمال-شرق، در نشستی با مسئولان محلی ولایت بدخشان دیدار و گفت‌وگو نمود.

آنان در ادامه سفرشان به ولسوالی داریم ولایت بدخشان رفتند و در آنجا با مسئولان محلی ازجمله ولسوال، مسئولان معارف و بزرگان محل نیز دیدار کردند.

اشتراک کنندگان نشست پیرامون چگونگی تقویت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولسوالی درایم بحث کردند و هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره چگونگی ایجاد رشته‌های جدید مطابق نیاز بازار کار صحبت نمود.

در همین حال ولسوال ولسوالی درایم ولایت بدخشان درباره همکاری‌های همه‌جانبه با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی اطمینان داد.

هدف از سفر هیأت اداره تعلیمات تخنیکی ومسلکی به ولایت نیازسنجی رشته‌های جدید آموزشی عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز برنامه ۴۰روزه اصلاحی و آموزشی برای دانش‌آموزان لیلیه حضرت عمر فاروق (رض)

ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری اداره فکری و فرهنگی تنویر، برنامه ۴۰روزه اصلاحی و آموزشی را برای دانش‌آموزان لیلیه حضرت عمر فاروق (رض) آغاز کرد. این برنامه با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۹:۳۱
Background image

دیدار مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری با بیش از ۲۰ شرکت تولیدی و صنعتی

مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در حاشیه پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رحمه‌الله)، با نمایندگان بیش از ۲۰ شرکت تولیدی، صنعتی و نهادهای سکتور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۹
Background image

روند اصلاح و انکشاف نصاب آموزشی رشته‌های جی‌آی‌اس و اقتصاد و مدیریت آغاز شد

روند اصلاح و انکشاف نصاب آموزشی رشته‌های سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و اقتصاد و مدیریت، امروز از سوی ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آغاز گردید. در مراسم آغاز این. . .

BACK TO NEWS