معاون امور تخنیکی و مسلکی با معاون والی خوست دیدار کرد

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۹ - ۱۲:۳
TVETA

مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مولوی محبوب شاه قانت، معاون والی خوست دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار آقای احساس در نخست از مهمان‌نوازی مردم خوست قدردانی کرد و گفت که مردم این ولایت دین‌دوست و مجاهدپرور هستند.

وی در ادامه درباره اهمیت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و مشکلات مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی خوست صحبت کرد.

آقای احساس همچنین درباره‌ی فراهم ساختن زمینه آموزش برای مجاهدین امارت اسلامی صحبت کرد و گفت که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در این زمینه طرحی را آماده کرده است.

معاون والی خوست از طرح اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای آموزش مجاهدین استقبال کرد و وعده همکاری همه جانبه با این اداره را داد.

گفتنی است که معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای بررسی و نظارت از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی خوست به این ولایت سفر کرده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۷
Background image

آموزش ترمیم دیزل پمپ موتر برای دانش‌آموزان لیسه تخنیکی لغمان

دانش‌آموزان لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان در جریان فراگیری آموزش‌های عملی درباره چگونگی عارضه‌یابی و ترمیم دیزل پمپ موتر به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد بخش مربوطه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۸:۵۱
Background image

فراگیری آموزشی عملی درباره موضوعات مهم اداری

دانش‌آموزان انستیتوت اداره و حسابداری ولایت لغمان در یک سیر علمی به شهرداری آن ولایت درباره موضوعات مختلف اداری به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما با همکاری مسئولان شهرداری ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۵۹
Background image

تقدیر از کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

امروز در نشست اصلاحی ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی شماری از کارمندان این اداره مورد تقدیر و تحسین قرار گرفتند. این برنامه بخاطر اعلان نتایج امتحان مسایل دینی راه. . .

BACK TO NEWS