سیمنار ارتقای ظرفیت برای استادان لیسه مسلکی تعلیمات خاص میدان وردک برگزار شد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۷ - ۱۱:۵۳

مسؤلان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت میدان وردک از برگزاری سیمینار چهر روزه ارتقای ظرفیت برای شماری از استادان لیسه تعلیمات خاص آن ولایت خبر میدهند.

قابل ذکر است که این سیمنار آموزشی با همکاری کمیته ناروی در آن ولایت برگزار گردیده است که در آن برای استادان پیرامون زبان اشاره آموزش میبینند.

هدف از برگزاری این سیمنار آموزشی بلند بردن ظرفیت استادان لیسه تعلیمات خاص در ولایت میدان وردک میباشد.

در همین حال اشتراک کننده‌گان این برنامه آموزشی از برگزاری این برنامه ارتقای ظرفیت ابراز خرسندی نمودند و خواهان ادامه آن نیز شدند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۳:۳۸
Background image

د تخنیکي او مسلکي زده کړو ادارې له لوري د رسول الله ﷺ د سیرت ستره سیالي ترسره شوه

د تخنیکي او مسلکي زده کړو ادارې د دعوت او ارشاد ریاست، د تنویر فکري او فرهنګي ادارې په همکارۍ، د کابل ولایت د تخنیکي او مسلکي زده کړو له مرکزونو څخه د څه باندې دوه زره زده‌کوونکو په. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۱:۴۹
Background image

برگزاری مسابقه بزرگ سیرت‌النبیﷺ ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری اداره تنویر فکری، امتحان بزرگ سیرت النبیﷺ را با اشتراک بیش از دوهزار دانش‌آموز از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کابل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۹:۳۷
Background image

کمک ۳ هزار دالر امریکایی برای لیسه تعلیمات خاص پکتیا

مؤسسه هماهنگی کمک‌های بشری (CHA)، به منظور حمایت ز افراد دارای معلولیت شنوایی و بینایی، ۳ هزار دالر امریکایی به لیسه تعلیمات خاص ولایت پکتیا کمک بشردوستانه کرد. گفتنیست که این مقدار پول. . .

BACK TO NEWS