سیر علمی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی څمکنی ولایت پکتیا به اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۱۲:۴

محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی څمکنی ولایت پکتیا طی یک سیر علمی و تحت نظر استاد رهنما با محترم مولوی غلام سعید احساس معاون تخنیکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار نمودند.

محترم مولوی غلام سعید احساس در این دیدار ضمن خوش آمدگویي برای آنان توصیه نمود که مطالعه و فراگیری علم را سر مشق کار خویش قرار دهند.

معاون تخنیکی و مسلکی همچنین افزود که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی متعهد بر حمایت همه جانبه از تمامی محصلین و متعلمین این اداره در تمامی ولایات کشور بوده و از آنان حمایت مینماید.

ایشان با اشاره به اهمیت تعلیم و آموزش در جامعه از جوانان خواست تا به تعلیمات و کسب مهارت های تخنیکی و مسلکی در بخش های مختلف با تعهد در قبال دین و وطن ادامه دهند.

در همین حال محصلین نیز از دیدار با معاون امور تخنیکی و مسلکی ابراز خرسندی نموده و اضافه کردند که با تمام توان تلاش مینمایند تا در ترقی، پیشرفت و خودکفایی کشور با استفاده از توانایی هایشان سهم گیرند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲۹
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی ازسوی ریاست تحقیق و نوآوری

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان بست‌های اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار نمود. در این برنامه حدود 60 کارمند اشتراک داشتند که برای یک روز درباره. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۴۰
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری آمریت تخنیکی و ریاست حوزه دریایی لغمان

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با مسئولان ریاست حوزه فرعی دریایی ولایت لغمان تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد. بر بنیاد این تفاهم‌نامه زمینه آموزش‌های عملی برای دانش‌آموزان مراکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۹:۵۸
Background image

ادامه کمپاین نهال‌شانی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

کمپاین نهال‌شانی که چندی قبل ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری آمریت‌های تخنیکی ولایات راه‌اندازی گردیده بود، ادامه دارد. در ادامه این برنامه مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی. . .

BACK TO NEWS