رییس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با اعضای ولسی جرگه دیدار کرد

media_admin
شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۲ - ۱۱:۵۹
tveta33

بانو ندیمه سحر؛ رییس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با رییس و اعضای کمیسیون امور دینی، فرهنگی، معارف و تحصیلات عالی ولسی جرگه دیدار کرد.

در این دیدار خانم سحر با نمایندگان مردم در مورد قانون تعلیمات تخنیکی و مسلکی بحث همه جانبه داشته است.

طرح قانون تعلیمات تخنیکی و مسلکی اواخر سال گذشته خورشیدی توسط کابینه جمهوری اسلامی افغانستان تصویب شد.

ترتیب این قانون بخشی از فعالیت‌های پلان‌شده اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سال مالی ۱۳۹۹ بود.

انتظار میرود این قانون پس از تایید ولسی جرگه و توشیح رییس جمهوری اسلامی افغانستان، در سال جاری نافذ شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۹:۶
Background image

ورکشاپ آموزشی و رهنمودی برنامه‌های حرفوی در زون شمال شرق برگزار شد

ورکشاپ آموزشی و رهنمودی دو روزه پیرامون مدیریت و بهبود برنامه‌های حرفوی در ریاست تعلیمات تخنیکی و مسلکی زون شمال شرق برگزار شد. در این برنامه مدیران عمومی نظارت و ارزیابی، اعضای مسلکی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۹:۴
Background image

مسابقه کتاب‌خوانی «سیری در سیره نبوی» در ولسوالی یکاولنگ دوم برگزار شد

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان از مسابقه کتاب‌خوانی تحت عنوان «سیری در سیره نبوی» در ازسوی لیسه کثیرالرشتوی یکاولنگ خبر می‌دهند. هدف از این برنامه ترویج فرهنگ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۱:۴۳
Background image

گفت‌وگوی رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با هیأتی از کشور روسیه

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در دفتر کارش با هیأتی از پوهنتون پیداگوژیک آلتای کشور روسیه دیدار و گفت‌گو نمود. در این نشست، یوگنی ویکتوروویچ کایگورودوف. . .

BACK TO NEWS