ریاست پلان و هماهنگی استراتژیک گزارش خود را به رهبری اداره تعليمات تخنیکی و مسلکی ارایه کرد

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱/۹ - ۱۶:۰
tveta102

ریاست عمومی پلان و هماهنگی استراتژیک از دستاوردها و برنامه‌های خود گزارشی به سرپرست اداره تعلیمات تخنيکی و مسلکی ارایه کرد.

روح‌الله شفیق، رییس پلان و پالیسی استراتژیک ریاست عمومی پلان هنگام ارایه پرزنتیشن گفت که این ریاست با توجه به ماهیت کاری خود مغز اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و حایز اهميت است.

آقای شفیق کمبود کارمند و تجهیزات را چالش عمده ریاست پلان خواند.

رییس پلان و پالیسی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با اشاره به دیدگاه و اهداف بلند مدت این اداره افزود که نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیاز به بازبینی و اصلاح دارد.

او گفت که هدف اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دسترسی و مشارکت عادلانه و فراگیر به آموزش است.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گزارش ریاست عمومی پلان و هماهنگی استراتژیک شنید و هدایت داد برای رسیدگی به مشکلات طرح عملی ترتیب شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۹:۶
Background image

ورکشاپ آموزشی و رهنمودی برنامه‌های حرفوی در زون شمال شرق برگزار شد

ورکشاپ آموزشی و رهنمودی دو روزه پیرامون مدیریت و بهبود برنامه‌های حرفوی در ریاست تعلیمات تخنیکی و مسلکی زون شمال شرق برگزار شد. در این برنامه مدیران عمومی نظارت و ارزیابی، اعضای مسلکی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۹:۴
Background image

مسابقه کتاب‌خوانی «سیری در سیره نبوی» در ولسوالی یکاولنگ دوم برگزار شد

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان از مسابقه کتاب‌خوانی تحت عنوان «سیری در سیره نبوی» در ازسوی لیسه کثیرالرشتوی یکاولنگ خبر می‌دهند. هدف از این برنامه ترویج فرهنگ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۱:۴۳
Background image

گفت‌وگوی رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با هیأتی از کشور روسیه

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در دفتر کارش با هیأتی از پوهنتون پیداگوژیک آلتای کشور روسیه دیدار و گفت‌گو نمود. در این نشست، یوگنی ویکتوروویچ کایگورودوف. . .

BACK TO NEWS