دیدار دوجانبه میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و وزارت معارف

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ - ۱۴:۷

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با حبیب‌الله آغا سرپرست وزارت معارف کشور دیدار و گفت‌وگو نمود.

هردوجانب در این نشست درباره چگونگی تقویت همکاری‌های مشترک بحث کردند.

در دیدار میان سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و محترم حبیب‌آغا بر حمایت همه‌جانبه از سکتور تعلیمی در کشور تأکید گردد.

آنان در صحبت‌های شان با اشاره به وظایف و مکلفیت‌های سکتور تعلیمی در کشور تأکید نمودند که این سکتور نیازمند کار و فعالیت بیشتر است.

همچنین در این جلسه سایر موضوعات مرتبط به امور تعلیمی کشور نیز مطرح گردید و نشست با دعای خیر پایان یافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۹
Background image

تأکید والی کابل بر نقش شهروندان در غرس نهال

کمپاین نهال‌شانی به ابتکار اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور و سخنرانی شماری از مقامات ازجمله محترم ملا امین الله عبید والی کابل راه‌اندازی گردید. در مراسم افتتاحیه این برنامه والی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۹:۴۱
Background image

ترمیم وسایط نقلیه ازسوی دانش‌آموزان لیسه تخنیکی لغمان

دانش‌آموزان لیسه تخنیکی مرکز ولایت لغمان دریک جلسه درسی درباره چگونگی «اشترنگ موتر» به گونه عملی آموزش دیدند. استاد بخش مربوطه برای دانش‌آموزان چگونگی عارضه‌یابی اشترنگ‌های برقی و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۹:۲۸
Background image

فراهم‌سازی زمینه‌های کارآموزی برای محصلین تعلیمات تخنیکی هرات

ریاست تعلیمات تخنیکی و مسلکی زون غرب در نشستی با اتاق تولیدات زراعت و مالداری ولایت هرات تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد. بر بنیاد این تفاهم‌نامه زمینه‌های کارآموزی برای دانش‌آموزان مراکز. . .

BACK TO NEWS