جلسه هفته‌وار اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۹ - ۱۵:۱۱
جلسه اصلاحی

جلسه هفته‌وار اصلاحی اداره تعلیمات و مسلکی با حضور کارمندان و سخنرانی مفتی نجم الدین حقانی، رئیس دعوت و ارشاد این اداره برگزار شد.

وی در سخنرانی خود درباره‌ی ایمان و خاتمه زندگی صحبت کرد.

مفتی حقانی با اشاره به اهمیت ایمان از نظر احادیث و آیات قرآن عظیم الشان گفت که یک عمل زشت سبب میشود تا یک مسلمان بدون ایمان از دنیا رحلت کند.

آقای حقانی در این نشست بر اصلاح عقیده و فکر، اهتمام فرایض، دعا و شکرگزاری مسلمانان تأکید کرد و گفت که مسمانان باید از تمام اعمال ناپسند دوری کنند.

این جلسه با دعای خیر پایان یافت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۴۱
Background image

راه‌اندازی سیمینار مهارت‌های کاریابی برای دانش‌آموزان انستیتوت میخانیکی

سیمینار آموزشی مهارت‌های کاریابی و مشوره‌دهی های شغلی به ابتکار ریاست تحقیق و نوآوری و اشتراک شماری از دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت میخانیکی ولایت کابل برگزار گردید. این سیمینار با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۸
Background image

آموزش عملی اتصال فوتوسیل در مدار برقی برای دانش‌آموزان

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی تنگی دره نور ولایت میدان وردگ دریک جلسه درسی عملی، درباره «اتصال فوتوسل در مدار برقی» آموزش دیدند. در این برنامه آموزشی، موضوع فوتوسل که پیش‌تر به‌صورت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۱۱:۱۶
Background image

آموزش عملی شناسایی و مدیریت آفات نباتی برای دانش‌آموزان

دانش‌آموزان بخش زراعت انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی چهارآسیاب درباره شناسایی و مدیریت آفات نباتی به گونه عملی آموزش دیدند. هدف از این برنامه، ارتقای دانش و مهارت‌های شاگردان در زمینه. . .

BACK TO NEWS