جلسه مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۳۰ - ۱۶:۲۴
جلسه مالی و اداری

جلسه معاونیت مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست مفتی فضل الرحمان فاضل، معاون مالی و اداری و حضور برخی از رؤسای این اداره برگزار شد.

در این جلسه درباره‌ی طرح ایجاد کانتین در انستیتوت تکنالوژی افغان بحث شد.

تاج محمد تلاش، آمر انستیتوت تکنالوژی افغان درباره‌ی این طرح صحبت کرد و گفت که با ایجاد کانتین در این انستیتوت برخی از تسهیلات برای محصلین و شاگردان فراهم می‌شود.

حاضرین جلسه هم درباره‌ی ایجاد کانتین در انستیتوت تکنالوژی افغان نظریات شان را  شریک کردند و از جمله این که گفته شد که در این زمینه نیاز است نظر ریاست عمومی املاک دولتی وزارت مالیه گرفته شود.

در ادامه جلسه درباره‌ی اجرای به تسریع پروسه‌های تدارکاتی و مصرف به موقع بودجه بحث شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۰:۳۴
Background image

ادامه سفر کاری هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به مالیزیا

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه سفر کاری خویش به کشور مالیزیا، از دفتر شرکت بین‌المللی «لب‌تیک» و نخستین انستیتوت تخنیکی دولتی این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۰:۳۱
Background image

برگزاری امتحان رقابتی برای فارغان سکتور اقتصادی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

چهارمین دور امتحان رقابتی فارغان سکتور اقتصاد، به‌منظور معرفی آنان به دوره‌های کارآموزی در بانک‌های کشور، از سوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد. در این امتحان حدود ۱۰۰ تن از. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۰:۲۱
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و مرکز نمایشگاه بین‌المللی افغانستان

تفاهم‌نامه همکاری میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و مرکز نمایشگاه بین‌المللی افغانستان، به‌منظور تحکیم روابط، گسترش همکاری‌های متقابل و ایجاد زمینه‌های مشترک برای تبادل تجارب و. . .

BACK TO NEWS