جریان کار عملی/پرکتیک محصلین انستیتوت میخانیکی خوست

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۱ - ۱۰:۱۶
خوست

محصلین انستیتوت تخنیکی ولایت خوست در جریان آموزش‌های عملی درباره چگونگی قالب‌بندی و کانکریت آموزش دیدند.

استاد رهنما در یک جلسه درسی برای محصلین درباره قالب‌بندی و انواع کانکریت به محصلین توضیحات داد.

آموزش‌های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به فارغان این مراکز کمک می‌کند تا بعد از فراغت جذب بازار کار شوند.

ازسوی هم، رهبری اداره تعلیمات تخنیکی همواره تلاش دارد تا کیفیت آموزش‌های مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی را بیشتر تقویت کند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۰:۳۴
Background image

ارائیه ورکشاپ آموزشی برای فارغان لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی خُلم ولایت سمنگان

مسولان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت سمنگان خبر میدهند که آنان به منظور ورود مستقیم فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی آن ولایت به بازار کار برای فراغان لیسه کثیرالرشتوی خُلم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۹:۲۶
Background image

فراګیری آموزش عملی در مورد استبلایزر از سوی دانش‌آموزان انستیتوت تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت فراه

دانش‌آموزان صنف دوازدهم انستیتوت تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت فراه طی یک جلسه درسی در ورکشاپ کارات عملی آن مرکز آموزشی در مورد استبلایزر به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان درس. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۹:۱۹
Background image

تطبیق دروس عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

محصلین رشته زراعت انستیتوت مسلکی زراعت منوری ولایت کنر طی یک جلسه درسی در قالب آموزش های عملی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مورد ورایتی حبوبات به شکل عملی آموزش دیدند. آنان در این. . .

BACK TO NEWS