تجهیز کتابخانه انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت خوست با ۱۱۰ جلد کتاب مختلف النوع

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۸:۷
TVETA

مسؤلان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت خوست میگویند که طی یک اقدام پوهنتون شیخ‌زاید ۱۱۰ جلد کتاب مختلف النوع را به منظور مجهز سازی کتابخانه انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز آن ولایت کمک نموده است.

به گفته مسوولان این اقدام به منظور رشد علمی و تقویت فرهنگ مطالعه در میان دانش‌آموزان انجام شده است.

در همین حال آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت خوست ضمن قدردانی از اهدای این کتاب ها از سوی پوهنتون شیخ زاید خواهان ادامه این همکاری ها نیز شدند.

مسولان پوهنتون شیخ زاید نیز در کنار ستایش از فعالیت های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از ادامه همکاری های مشترک با این اداره اطمینان دادند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۱:۴۱
Background image

نشست اداری تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان برگزار شد

نشست اداری آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان به هدف بررسی موضوعات مهم اداری و آموزشی و اتخاذ تصمیم‌های لازم در مورد ازسرگیری فعالیت برنامه مجاهدین برگزار شد. در این نشست اشتراک. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۱:۱۸
Background image

تأکید بر شکرگزاری از نعمت‌های الهی و پاسداری از نعمت بزرگ اسلام

در ادامه برنامه‌های اصلاحی هفتگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، این هفته نیز نشست اصلاحی با حضور مسئولان و کارمندان این اداره برگزار گردید. محترم مفتی نجم‌الدین حقانی رئیس دعوت و ارشاد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۱۱:۵۶
Background image

دیدار مسئول مؤسسه افرن در افغانستان با آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان

خانم آندریا مسئول مؤسسه افرن در افغانستان در نشستی با استاد شاه‌ولی احمدی، آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان دیدار و گفت‌وگو کردند. در این دیدار دو طرف در مورد توسعه همکاری‌های. . .

BACK TO NEWS