برگزاری نشست اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۴ - ۱۳:۴۱

نشست اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با اشتراک کارمندان و سخنرانی مفتی سید محسن سادات ریس تحقیق و نو‌آوری این اداره برگزار گردید.

محترم مفتی سید محسن سادات در این جلسه درسی پیرامون نقش و طرز استفاده از صفحات مجازی صحبت نمود.

ایشان گفت که استفاده از صفحات مجازی میتواند در کنار مفاد های متعدد ضرر های زیادی نیز داشته باشد او افزود که استفاده بیش از حد از صفحات مجازی میتواند باعث ایجاد استرس در فرد، فشار های روحی و روانی و همچنین باعث اختلال ها مغزی نیز شود .

مفتی سادات همچنان از اشتراک کننده گان این برنامه آموزشی خواست، که با مدیریت زمانی و احترام به حریم خصوصی دیگران از این وسایل الکترونیکی استفاده درست نمایند

نشست اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به روز های پنجشنبه برگزار میگردد که در آن روی مسایل مهم دینی و عقیدوی بحث میشود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۴۷
Background image

سخنرانی استاد مومن حکیمی درباره عهد و پیمان بندگان با خداوند متعال

در ادامه نشست‌های اصلاحی و تربیتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، استاد حمزه مؤمن حکیمی درباره عهد و پیمان مسلمانان با خداوند متعال سخنرانی نمود. وی با استناد به آیات مبارک سوره فاتحه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۴۶
Background image

توزیع بسته‌های کاری برای خانواده‌های نیازمند ازسوی آمریت تخنیکی بامیان

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان با همکاری برنامه جهانی غذا (WFP) ، برای ۵۰ تن از زنان فارغ‌شده برنامه آموزش مهارت‌های حرفوی، بسته‌های ابزار کار توزیع کرد. این برنامه در چارچوب پروژه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۰
Background image

تداوم آموزش‌های عملی محصلان رشته تعمیرات در انستیتوت انجنیری بلخ

در ادامه برنامه‌های آموزشی عملی، محصلان صنف چهاردهم رشته تعمیرات انستیتوت انجنیری بلخ تحت رهنمایی استاد بخش مربوطه، فعالیت‌های عملی مضمون «معموره‌های خشتی» را در ساحه عمل با موفقیت. . .

BACK TO NEWS