برگزاری مراسم جشن فراغت برای فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی فاریاب

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۸ - ۱۵:۱۶
tveta

74 تن از محصلین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت فاریاب از بخش‌های زراعت و وترنری و همچنین کثیرالرشتوی این ولایت فارغ گردیدند.

در این مراسم مقامات محلی ولایت ازجمله مولوی حمید الله ارشاد، معاون ولایت فاریاب نیز اشتراک و سخنرانی داشت.

در آغاز این مراسم محترم محمد مجاهد، آمر تخنیکی ولایت فاریاب درباره دست‌آوردها، اهداف و برنامه‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی توضیح داد و از همکاری ادارات محلی ولایت با آمریت تخنیکی فاریاب نیز قدردانی نمود.

در همین حال معاون والی فاریاب، فراغت محصلین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی را مبارک گفت و از جوانان به عنوان سرمایه‌های افغانستان یاد کرد.

مولوی حمیدالله ارشاد همچنین اضافه کرد که تلاش می‌کند تا زمینه کار را برای فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی فراهم سازد.

در ادامه مولوی حیات الله حلیم، رئیس شورای علمای فاریاب نیز سخنرانی نمود و گفت که « فراغت از یک مقطع تعلیمی و تحصیلی به معنی ختم آن نیست، بلکه مسئولیتی است تا با تخصص و تعهد مصدر خدمت برای جامعه قرار گیرید.»

سایر سخنرانان این مراسم نیز بر اهمیت وضرورت دانش تخنیکی و مسلکی درکشور تأکید کردند و این برنامه با اهدای تصدیق‌نامه به فارغان و دعای خیر برای افغانستان پایان یافت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۵۵
Background image

تدوین نصاب ۵ رشته کوتاه مدت حرفوی از سوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری مرکز آموزشی (کابل عزیز) نصاب تعلیمی حرفوی چهار ماهه، ۵ رشته را تدوین نمود. این رشته ها شامل رباتیک و آردوینو، نصب و عیار سازی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۲۹
Background image

محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی نجراب ولایت کاپیسا در مورد زنبور داری آموزش دیدند

محصلین رشته زراعت انستیتوت کثیرالرشتوی نجراب ولایت کاپیسا در چهارچوب آموزش های مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مورد زنبور داری به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان درس برای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۰:۳۴
Background image

ارائیه ورکشاپ آموزشی برای فارغان لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی خُلم ولایت سمنگان

مسولان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت سمنگان خبر میدهند که آنان به منظور ورود مستقیم فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی آن ولایت به بازار کار برای فراغان لیسه کثیرالرشتوی خُلم. . .

BACK TO NEWS