آموزش عملی دانش‌آموزان درباره تجهیزات شبکه برق

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۰:۲۷

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی « هسکې مېنې » ولایت ننگرهار دریک جلسه درسی درباره شبکه برق و تجهیزات آن به گونه عملی آموزش دیدند.

در همین حال استادان بخش مربوطه پیرامون موضوعاتی مانند بریکرها، سوییچ‌ها، سیستم‌های سیم‌کشی، دستگاه‌های حفاظتی، ابزارهای اندازه‌گیری شبکه برق به گونه مفصل توضیحات دادند.

دانش‌آموزان می‌گویند که آموزش‌های عملی برای یادگیری بهتر آنان بسیار مفید است. آنان بر تقویت هرچه بیشتر این آموزش‌ها نیز تأکید دارند.

بخش عمده آموزش‌ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است. آموزش‌های عملی به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا آنان پس از فراغت در بازار، صاحب کار شوند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۱:۱۸
Background image

تأکید بر شکرگزاری از نعمت‌های الهی و پاسداری از نعمت بزرگ اسلام

در ادامه برنامه‌های اصلاحی هفتگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، این هفته نیز نشست اصلاحی با حضور مسئولان و کارمندان این اداره برگزار گردید. محترم مفتی نجم‌الدین حقانی رئیس دعوت و ارشاد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۱۱:۵۶
Background image

دیدار مسئول مؤسسه افرن در افغانستان با آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان

خانم آندریا مسئول مؤسسه افرن در افغانستان در نشستی با استاد شاه‌ولی احمدی، آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان دیدار و گفت‌وگو کردند. در این دیدار دو طرف در مورد توسعه همکاری‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۵۳
Background image

پایان سیمینارهای علمی در لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی برکی‌برک

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گوین که سلسله سیمینارهای علمی که به مدت یک ماه از سوی لیسه کثیرالرشتو ولسوالی برکی‌برک با هدف ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان، تقویت. . .

BACK TO NEWS