هیأت‌های نظارت به ولایت‌ها اعزام شدند

media_admin
شنبه ۱۴۰۱/۶/۵ - ۱۱:۲۷
هیأت های اعزامی

سفرهای هیأت‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای نظارت از انستیتوت‌ها و لیسه‌های مسلکی ولایات آغاز شده است.

این هیأت‌ها در مرحله اول به ولایات لوگر، غزنی، بدخشان و میدان وردک سفر کرده‌اند. قرار است که هیأت‌های نظارت به تمام ولایات سفر کنند.

هدف از نظارت هیأت‌ها، بررسی وضعیت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات، شنیدن مشکلات و پیشنهادات و شناسایی بست‌های خالی است.

استاد نورمحمد عزیزی، معاون امور تخنیکی و مسلکی می‌گوید که هیأت‌های نظارتی پس از بررسی و تحلیل گزارش نهایی‌شان را ارایه خواهند کرد.

آقای عزیزی می‌گوید که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به تمام پیشنهادات رسیدگی خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۹:۵۸
Background image

ادامه کمپاین نهال‌شانی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

کمپاین نهال‌شانی که چندی قبل ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری آمریت‌های تخنیکی ولایات راه‌اندازی گردیده بود، ادامه دارد. در ادامه این برنامه مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۰:۴
Background image

ترمیم وسایل برقی در لیسه تخنیکی مرکز ولایت لغمان

دانش‌آموزان لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان درباره چگونگی عارضه‌یابی و ترمیم وسایل برقی ازجمله «ماشین لباس‌شویی» به شکل عملی آموزش دیدند. استاد رشته برق در زمینه اجزا و بخش‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۰:۴
Background image

ادامه کمپاین نهال‌شانی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

کمپاین نهال‌شانی که چندی قبل ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری آمریت‌های تخنیکی ولایات راه‌اندازی گردیده بود، ادامه دارد. در این میان مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی. . .

BACK TO NEWS