مسوده پلان عملیاتی مبارزه با فساد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نهایی شد

مسوده پلان عملیاتی مبارزه با فساد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در جلسه رهبری این اداره ارایه شد. این مسوده از سوی ریاستهای پلان و تفتیش داخلی تهیه شده است.
در این جلسه مفتی فضل الرحمان فاضل و مولوی غلام سعید احساس، معاونین اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، رییسان و آمرین این اداره حضور داشتند.
در ابتدا جلسه روح الله شفیق، آمر پالیسی استراتیژیک و هدایتالله رسولی، آمر تفتیش مالی و اداری مسوده پلان عملیاتی مبارزه با فساد اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی را ارایه کردند و دربارهی اهداف این پلان توضیحات دادند.
حاضرین جلسه نظریات و پیشنهاداتشان را دربارهی بخشهایی این مسوده که نیاز به تعدیل و انکشاف دارد، ارایه کردند.
مطابق فیصله جلسه رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، مسوده پلان عملیاتی مبارزه با فساد این اداره به کمیتهای متشکل از نمایندگان ریاستها واگذار شد و این کمیته در جلسه تعقیبی، مسوده یادشده را با تطبیق اصلاحات لازم، نهایی کرد.