فراهم‌سازی آموزش‌های عملی برای دانش‌آموزان زون غرب اداره تعلیمات تخنیکی

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۸ - ۸:۵۹

مسئولان در ریاست زون غرب اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از امضای تفاهم‌نامه همکاری با اتاق صنایع و معادن ولایت هرات خبر می‌دهند

به گفته مسئولان، هدف از امضای این تفاهم‌نامه تقویت پیوند‌ها میان آموزش‌های تخنیکی و مسلکی با نیازهای واقعی بازار کار و بخش صنعت عنوان شده است.

محترم مولوی ملتان ذاکر رئیس زون غرب اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی هنگام امضای این تفاهم‌نامه گفت که آنان تلاش می‌کنند تا آموزش‌های تخنیکی و مسلکی را با ظرفیت‌های صنعتی و تولیدی ولایت هرات هماهنگ نمایند.

بربنیاد این تفاهم‌نامه نصاب و برنامه‌های آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی متناسب با نیازهای بازار و بخش صنعت تهیه و انکشاف میابد.

و همینطور نیازهای واقعی سکتور صنعت شناسایی شده و زمینه آموزش‌های عملی برای دانش‌آموزان در پارک‌های صنعتی نیز مساعد می‌شود.

هردو طرف هنگام امضای این تفاهم‌نام، بر تطبیق کامل مواد آن نیز تأکید نمودند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۸ - ۱۵:۴۸
Background image

برگزاری نشست بین‌المللی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نشست بین‌المللی حمایت از آموزش افراد دارای معلولیت را با حضور مسئولان امارت اسلامی افغانستان، نمایندگان وزارت تحصیلات عالی، نهادهای ملی و بین‌المللی، مؤسسات. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۹:۵۳
Background image

نشست هماهنگی و همکاری آمریت تعلیمات تخنیکی ننگرهار با بانک ملی

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت ننگرهار به منظور تقویت هماهنگی و گسترش همکاری‌های دوجانبه، نشستی مسئولان بانک ملی در آن ولایت برگزار کرد. هر دو طرف در این نشست پیرامون گسترش همکاری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۰:۲۷
Background image

هیئت سازمان ملل متحد با مسئولان تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان دیدار کرد

هیئتی به ریاست برونو لمارکیس معاون انکشافی و نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل متحد برای افغانستان با استاد شاه‌ولی احمدی آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان دیدار و گفت‌گو نمود. در. . .

BACK TO NEWS