راه‌اندازی برنامه آموزش‌های حرفوی برای محبوسین ولایت ننگرهار

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۹ - ۱۰:۳۳

مسئولان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی و ریاست امور زندان‌ها در نشستی در ولایت ننگرهار دیدار و گفت‌وگو نمودند.

هدف از این جلسه چگونگی برگزاری برنامه آموزش‌های حرفوی برای محبوسین ولایت ننگرهار عنوان شده است.

قاری صبغت الله خاکسار رئیس امور زندان‌های ولایت ننگرهار از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بخاطر زمینه‌سازی آموزش‌های حرفوی برای محبوسین قدردانی کرد.

محترم قاری خاکسار اضافه کرد که ریاست امور زندان‌های ولایت ننگرهار در زمینه تطبیق برنامه آموزش برای محبوسین ولایت ننگرهار آماده همکاری است.

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی می‌گویند که هدف از برگزاری برنامه‌های آموزش حرفه برای محبوسین، ادغام دوباره آنان به جامعه است تا بتوانند در بازار صاحب کار شوند.

در همین حال محبوسین ولایت ننگرهار ضمن قدردانی از این اقدام اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، خواهان ادامه آن نیز هستند.

گفتنی است که این برنامه دربخش‌های ترمیم موترسایکل و سولر سیستم برگزار خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۲
Background image

جریان آموزش عملی محصلین انستیتوت نفت و گاز ولایت بلخ در مورد سیخ بندی ساختمان

محصلین رشته ساختمان انستیتوت نفت و گاز ولایت بلخ در قالب آموزش های عملی مراکز تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مورد سیخ بندی ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۹
Background image

محصلین انستیتوت تخنیکی ومسلکی ولسوالی حصه دوم کوهستان در مورد ولتاژ های بلند آموزش دیدند

محصلین انستیتوت تخنیکی ومسلکی ولسوالی حصه دوم کوهستانولایت کاپیسا به منظور آماده شدن آنان برای ورود موفق به بازار کار جهت فراگیری دوره های پرکتیک به «سب استیشن گلبهار» رفتند. آنان در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۸
Background image

محصلین انستیتوت نفت و گاز سرپل در مورد فعالیت های نفتی آموزش دیدند

محصلین رشته تکنیشن انستیتوت نفت و گاز ولایت سرپل طی یک سیر علمی به ساحات نفتی انگوت در آن ولایت در فعالیت های نفتی به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد رهنما برای محصلین در مورد. . .

BACK TO NEWS