جریان آموزش های عملی محصلین انستیتوت تخنیکی پروان در مورد برق

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۵ - ۱۱:۴۹
TVETA

محصلین رشته برق انستیتوت تخنیکی ولایت پروان در یک سیر علمی به سب استیشن تپه سرخ ولسوالی جبل السراج این ولایت در مرود برق به گونه عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما و مسولان سب استیشن تپه سرخ ولسوالی جبل السراج در جریان درس برای آنان پیرامون برق، نقشه سب استیشن و کنترول روم سب استیشن نیز به گونه مفصل توضیحات ارایه نمود.

آموزش های عملی به محصلین کمک میکند تا پس از فراغت به صورت مستقیم جذب بازار کار شوند از همین‌رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش مینماید تا روند آموزش های عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تقویت نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۲
Background image

جریان آموزش عملی محصلین انستیتوت نفت و گاز ولایت بلخ در مورد سیخ بندی ساختمان

محصلین رشته ساختمان انستیتوت نفت و گاز ولایت بلخ در قالب آموزش های عملی مراکز تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مورد سیخ بندی ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۹
Background image

محصلین انستیتوت تخنیکی ومسلکی ولسوالی حصه دوم کوهستان در مورد ولتاژ های بلند آموزش دیدند

محصلین انستیتوت تخنیکی ومسلکی ولسوالی حصه دوم کوهستانولایت کاپیسا به منظور آماده شدن آنان برای ورود موفق به بازار کار جهت فراگیری دوره های پرکتیک به «سب استیشن گلبهار» رفتند. آنان در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۸
Background image

محصلین انستیتوت نفت و گاز سرپل در مورد فعالیت های نفتی آموزش دیدند

محصلین رشته تکنیشن انستیتوت نفت و گاز ولایت سرپل طی یک سیر علمی به ساحات نفتی انگوت در آن ولایت در فعالیت های نفتی به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد رهنما برای محصلین در مورد. . .

BACK TO NEWS