جریان آموزش های عملی محصلین انستیتوت تخنیکی پروان در مورد برق

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۵ - ۱۱:۴۹
TVETA

محصلین رشته برق انستیتوت تخنیکی ولایت پروان در یک سیر علمی به سب استیشن تپه سرخ ولسوالی جبل السراج این ولایت در مرود برق به گونه عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما و مسولان سب استیشن تپه سرخ ولسوالی جبل السراج در جریان درس برای آنان پیرامون برق، نقشه سب استیشن و کنترول روم سب استیشن نیز به گونه مفصل توضیحات ارایه نمود.

آموزش های عملی به محصلین کمک میکند تا پس از فراغت به صورت مستقیم جذب بازار کار شوند از همین‌رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش مینماید تا روند آموزش های عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تقویت نمایند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳ - ۱۰:۷
Background image

محصلین انستیتوت تخنیکی و مسلکی فراه در مورد « برق » ‌آموزش دیدند

محصلین رشته برق انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت فراه در مورد « برق سه فاز» به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان این جلسه درسي برای آنان در مورد چگونگی راه اندازی موتور سه فاز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳ - ۱۰:۵
Background image

آغاز دور سوم برنامه کوتاه مدت حرفوی ترمیم مبایل در انستیتوت کثیرالرشتوی پغمان

دور سوم برنامه کوتاه مدت حرفوی سه ماهه ترمیم مبایل از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کابل در انستیتوت کثیرالرشتوی پغمان این ولایت آغاز گردید. به گفته مسولان هدف از برگزاری این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۲ - ۱۰:۴۴
Background image

جریان آموزش های عملی دانش آموزان برنامه های کوتاه مدت حرفوی

دانش آموزان برنامه های کوتاه مدت حرفوی ترمیم موترسایکل در انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی چک ولایت میدان وردگ به شکل عملی آموزش دیدند. استاد رهنما برای آنان در مورد چگونگی کارکرد گیربکس و. . .

BACK TO NEWS