جریان آموزش عملی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی چک

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۱ - ۱۲:۱۶

محصلین رشته انجینری انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی چک ولایت میدان وردگ در یک سیر علمی به قریه نوآباد این ولایت در مورد نقشه کشی دیوار احاطه به گونه عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان درس برای آنان پیرامون سولر سیستم ذخیره آب و نقشه کشی ذخیره آبی نیز به گونه مفصل توضیحات ارایه نمود.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است طوریکه فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پس از فراغت جذب بازار کار میشوند.

از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت دروس عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تاکید میکند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۴:۵۴
Background image

برگزاری نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور شماری از رؤسا و مسئولان بخش‌های مختلف این اداره در معاونیت امور تخنیکی و مسلکی برگزار گردید. در آغاز این مجلس فیصله‌های قبلی بورد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۱:۵۱
Background image

افتتاح مرکز معلومات و مشوره‌دهی انستیتوت زراعت و وترنری بامیان

مرکز معلومات و مشوره‌دهی انستیتوت زراعت و وترنری آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان با حضور مسئولان محلی، علما، دهاقین و مالداران به‌گونه رسمی افتتاح و به فعالیت آغاز کرد. محمد صالح. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۸:۴۱
Background image

آموزش تطبیق ادویه‌جات حیوانی برای دانش‌آموزان انستیتوت وترنری

به منظور ارتقای مهارت‌های عملی و آمادگی بیشتر دانش‌آموزان بخش وترنری، برنامه آموزشی عملی در کلینیک صحت حیوانی ولایت کاپیسا برگزار شد. در این برنامه، چگونگی تطبیق صحیح ادویه‌جات حیوانی. . .

BACK TO NEWS