برگزاری مراسم فراغت از سوی انستیتوت تخنیکی سجادیه بلخ

media_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱ - ۹:۵۹

انستیتوت تخنیکی و مسلکی سجادیه ولایت بلخ به مناسبت فراغت ۷۰ تن از محصلین این مرکز جشن فراغت برگزار کرد.

در این مراسم مسولان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی بلخ، مقامات محلی، بزرگان قومی، متنفذین و اعضای خانواده های محصلین فارغ شده اشتراک داشتند.

آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ در این مراسم پیرامون برنامه ها و دست آورد های اخیر اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی مختصرا صحبت نمود. ایشان همچنان از جوانان خواست تا در زمینه ترقی و پیشرفت کشور سهم خویش را با اراده کامل انجام دهند.

سایر سخنرانان در این محفل در مورد اهمیت علوم عصری بالخصوص تعلیمات تخنیکی و مسلکی که اساس فقر زدایی و ایجاد مسلک میباشد، صحبت نمودند. آنان همچنان جوانان را به ادامه تحصیل در رشته های مربوط شان تشویق کردند.

در پایان این جشن برای محصلین تصدیق نامه ها اهدأ گردید و مراسم با دعای خیر به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۱:۲۵
Background image

نشست هماهنگی انستیتوت ولسوالی چک و مسئولان معارف

آمریت انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی چک ولایت میدان وردگ با شماری از مدیران و مسئولان مکاتب معارف آن ولسوالی نشست هماهنگی برگزار نمود. این نشست در انستیتوت کثیرالرشتوی چک برگزار گردید و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۳:۷
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان درباره تطبیق نقشه ساختمان

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی جلگه ولایت میدان وردک در چارجوب دروس عملی پیرامون موضوعات مربوط به اعمار ساختمان رهایشی آموزش دیدند. استاد بخش تکنالوژی ساختمان در این برنامه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

فراغت شماری از دانش‌جویان از برنامه آموزش سولرسیستم

برنامه آموزش حرفوی بخش سولرسیستم که چندی قبل ازسوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر راه‌اندازی گردیده بود، پایان یافت. مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گویند. . .

BACK TO NEWS