برگزاری مراسم فراغت از سوی انستیتوت اداره و حسابداری بلخ

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۱۰:۲۳

انستیتوت اداره و حسابداری ولایت بلخ به مناسبت فراغت شماری از محصلین این مرکز تخنیکی جشن فراغت برگزار کرد.

در این مراسم مسولان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی بلخ، مقامات محلی، بزرگان قومی، متنفذین و اعضای خانواده های محصلین فارغ شده اشتراک داشتند.

مولوی نورالله "صلاح‌الدین" امینی آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ در این مراسم ضمن تبریکی به محصلین افزود که جوانان ستون فقرات جامعه بوده و آنان باید در راستای خودکفایی و اصلاح جامعه از تمامی توان شان کار گیرند.

ایشان همچنین تأکید ورزیدند که کشور به جوانان متعهد، مسلکی و باایمان نیاز دارد و نقش محصلین تخنیکی و مسلکی در ساختن آینده‌ی روشن افغانستان، کلیدی و ارزنده است.

در پایان این جشن برای محصلین فارغ شده تصدیق نامه ها اهدأ گردید و مراسم با دعای خیر به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۲:۵۰
Background image

پایان سیمینار آموزشی مدیران کارکنان آمریت‌های تخنیکی ولایات

سیمینار آموزشی برای مدیران کارکنان آمریت‌های تخنیکی و مسلکی ولایات که پیشتر ازسوی ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی راه‌اندازی گردیده‌بود، پایان یافت. مفتی فضل‌الرحمن فاضل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۴۷
Background image

آغاز دور اول برنامه آموزش سولرسیستم در انستیتیوت کثیرالرشتوی بره‌کی برک

دور اول برنامه آموزشی رشته سولرسیستم ازسوی انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی بره‌کی برک ولایت لوگر راه‌اندازی شد. این برنامه برای سه ماه ادامه خواهد داشت که دانش‌آموزان هم به صورت عملی و هم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۳:۴۵
Background image

فراغت صدها مجاهد از برنامه اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی

مراسمی به مناسبت فراغت ۴۸۰ تن از مجاهدین از برنامه اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت سرپل برگزار گردید. در این مراسم درکنار الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره. . .

BACK TO NEWS