برگزاری سیمینار ارتقای ظرفیت برای کارمندان تعلیمات تخنیکی ولایت ارزگان

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۱۳ - ۱۴:۳۸

هیأتی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امو تخنیکی و مسلکی این اداره در ادامه سفر شان به ولایت ارزگان با مسولینو مراکز تعلیمات تخنیکی این ولایت دیدار نمود.

محترم مولوی احساس در این دیدار از مسولین تعلیمات تخنیکی و مسلکی ارزگان خواست تا به مسولیت های شان به درستی رسیدگی نمایند ایشان همچنان به منظور بهبود امور کاری در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای آنان هدایات لازم نیز داد

در این دیدار برای بهبود امور کاری و تدریسی برای کارمندان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ارزگان سیمینار نیز برگزار گردید.

در این سیمینار برای کارمندان موضوعات چون « امور متعلمین و محصلین، تطبیق نصاب تعلیمی، نظارت و ارزیابی تعلیمی، امور مالی و دفتر داری، امور کارکنان ( منابع بشری)، پلان، دعوت و ارشاد و تحقیق و نو آوری» تشریح گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۵ - ۱۱:۵۵
Background image

برگزاری برنامه آموزشی «خط بریل» برای کارمندان کمیته ناروی در افغانستان

ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی سیمینار آموزشی ۱۰ روزه آموزش خط بریل را برای کارمندان کمیته ناروی در افغانستان برگزار نمود. در این سیمینار آموزشی ۴ تن از کارمندان بخش. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۵ - ۱۰:۲۰
Background image

دانش آموزان لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان در مورد«چراغ های LED » به شکل عملی آموزش دیدند

شاگردان صنف یازدهم، رشته برق لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان در ورکشاپ کارات عملی این مرکز آموزشی پیرامون«چراغ های LED » به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان درس برای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۵ - ۹:۴۳
Background image

سیمینار آگاهی دهی عامه برای دهاقین از سوی لیسه مسلکی زراعت میربچه کوت برگزار گردید

سیمینار آگاهی دهی عامه تحت عنوان (برنامه آموزشی-زراعتی برای دهاقین) در ولسوالی میربچه کوت ولایت کابل از سوی لیسه مسلکی زراعت این ولسوالی برگزار گردید. در این برنامه آموزشی برای دهاقین و. . .

BACK TO NEWS