امضــای تفاهمـنــامه میــان ادارۀ تعلیــمات تخنــیکی مسلـکی جمـهوری اسـلامی افغـانستان و مؤسـسه فیـروز کوه در مورد تــداوم فعــالـیت انستـیتوت خصـوصی غـیر انتفاعی هنرها و معماری افغانی فیروز کوه

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۴ - ۱۳:۳۲
tveta30

بانـو ندیـمه سـحـر رئـیس اداره تعلـیمـات تخنـیکی و مسلـکی و خـانم شـوشانه اشتوارت رئیس نهاد فیروز کوه صبح امروز تفاهمنامه همکاری امضاء نمودند.

هـدف از امضـای ایـن تفـاهمـنامه، فراهم آوری زمینۀ تعلیمات تخـنیکی و مسلـکی معـیاری از طریق مشـارکت بخش عامه و خصـوصی بـه منـظور تقـویـۀ سطح مهارت های لازم برای باز سازی و انکشاف کشور و بلند بردن قابلیت‌های مورد ضرورت تاسطح استخدام جوانان اعم از مرد و زن در بازارهای داخلی و خارج از کشور می باشد.

اداره تعلــیمات تخنــیکی و مسلــکی در قســمت فـراهم آوری نصـاب تعلـیی و مفردات درسی، توزیع و اعتباردهی به اسناد و همچنان برنامه های آموزشی، امور اکادمیک و مشوره هـای تخصــصی مؤســسه فیـروزکـوه را کمک نموده و فعالیت های برنامه‌ای و عملیاتی مؤسسه و انستیتوت را به شمول حمایت و پیشتبانی سایر مراجع دولتی تسهیل می نماید.

باالمقابل نهاد فیروز کوه و انستیتوت در بخش‌های کیفیت در انستـیتوت با معیارهــای بلــند، آموزش مجانی دانش آموزان، فراهم ســازی مکان مناسب و استندرد و پرداخت هزینه های تجهــیزات، ســــاخت و ســاز و جـلب حمــایت هـای داخلی و بین‌المللی برای انستیتوت مکلف می باشد.

بانو سحر و خانم شوشانه اشتوارت ابراز امیدواری کردند که در آینده نزدیک زمینه عملی شدن این تفاهمنامه فراهم گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۰
Background image

تداوم آموزش‌های عملی محصلان رشته تعمیرات در انستیتوت انجنیری بلخ

در ادامه برنامه‌های آموزشی عملی، محصلان صنف چهاردهم رشته تعمیرات انستیتوت انجنیری بلخ تحت رهنمایی استاد بخش مربوطه، فعالیت‌های عملی مضمون «معموره‌های خشتی» را در ساحه عمل با موفقیت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۵۹
Background image

راه‌اندازی نشرات زنده رادیویی توسط محصلان انستیتوت میخانیکی

در ادامه تطبیق برنامه‌های عملی آموزشی، محصلان صنف چهاردهم دیپارتمنت الکترونیک انستیتوت میخانیکی ولایت کابل موفق شدند نشرات مستقیم و زنده رادیویی را از طریق دستگاه ترانسمیتر راه‌اندازی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۴۱
Background image

راه‌اندازی سیمینار مهارت‌های کاریابی برای دانش‌آموزان انستیتوت میخانیکی

سیمینار آموزشی مهارت‌های کاریابی و مشوره‌دهی های شغلی به ابتکار ریاست تحقیق و نوآوری و اشتراک شماری از دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت میخانیکی ولایت کابل برگزار گردید. این سیمینار با. . .

BACK TO NEWS