برگزاری سمینار دو روزه ترتیب پلان کاری و گزارش‌نویسی

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۹:۵۰

سمینار دو روزه‌ای تحت عنوان «ترتیب پلان کاری و گزارش‌نویسی» از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت سمنگان برگزار شد.

این برنامه آموزشی با هدف ارتقای ظرفیت استادان و مسئولان مراکز آموزشی در زمینه تنظیم پلان‌های کاری و تهیه گزارش‌های معیاری راه‌اندازی گردید در جریان این سمینار، اشتراک‌کنندگان با اصول اساسی پلان‌نویسی، شیوه‌های معیاری گزارش‌نویسی اداری، روش‌های مستندسازی و رعایت لوایح و مقررات آشنا شدند.

مسئولان هدف از برگزاری این برنامه را بهبود کیفیت امور اداری و آموزشی، ایجاد انسجام در فعالیت‌ها و ارتقای سطح پاسخگویی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عنوان کردند.

در همین حال، استادان و کارمندان تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت سمنگان با تأکید بر اهمیت چنین برنامه‌هایی در راستای ارتقای ظرفیت‌های مسلکی خواستار برگزاری دوامدار این‌گونه سمینارها شدند.

مسئولان همچنان با اشاره به جایگاه علم و دانش در اسلام بر ادای مسئولیت‌ها مطابق شریعت اسلامی، سنت نبوی (ص) و رعایت لوایح و مقررات در زمان معین تأکید کردند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۰:۳۹
Background image

بازدید معاون امور مالی و اداری از مراکز آموزشی ولایت کندز

محترم مفتی فضل‌الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با هیأت همراه‌اش از مراکز آموزشی، دیپوی اجناس و انستیتوت تخنیکی ولایت کندز بازدید کرد. در جریان این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۰:۳۱
Background image

دیدار رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با رهبری پوهنتون پولی‌تخنیک مالیزیا

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در جریان سفر به کشور مالیزیا، با رهبری پوهنتون پولی‌تخنیک مالیزیا (UPTM) دیدار و از بخش‌های مختلف این پوهنتون بازدید کرد.. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۰:۳۴
Background image

ادامه سفر کاری هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به مالیزیا

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه سفر کاری خویش به کشور مالیزیا، از دفتر شرکت بین‌المللی «لب‌تیک» و نخستین انستیتوت تخنیکی دولتی این. . .

BACK TO NEWS