دیدار و گفت‌وگوی مولوی غلام سعید احساس با والی غور

media_admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۱ - ۱۳:۳۲
TVETA

مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و هیأت همراه‌اش در ولایت غور با مولوی حیات الله مبارک والی این ولایت دیدار و گفت‌وگو نمود.

محترم مولوی احساس دردیدار با والی غور گفت مشکلات و چالش‌های مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت را با ایشان شریک ساخت.

او درباره اداره تعلمیات تخنیکی و مسلکی نیز به گونه مختصر صحبت نمود و افزود که فقرزدایی و تربیه نیروی ماهر یکی از اهداف اساسی این اداره می‌باشد.

معاون امور تخنیکی همچنین درباره چگونگی آموزش مجاهدین درولایت غور توضیح داد و گفت که درحال حاضر مجاهدین درسراسر کشور در مراکز ت تعلیمات تخنیکی و مسلکی مصروف فراگیری آموزش هستند.

در این نشست سایر موضوعات مربوط نیز مطرح گردید و والی غور ضمن حمایت از برنامه‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی علاوه کرد که به مشکلات و چالش‌های مراکز تعلیمات تخنیکی در این ولایت رسیدگی می‌شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۹:۴۹
Background image

سنگ تهداب انستیتوت «آبکزار» در میدان وردگ گذاشته شد

سنگ تهداب انستیتوت آبکزار در ولسوالی چک ولایت میدان وردگ در مراسمی با حضور مسئولان و شماری از متنفذین قومی گذاشته شد. این مرکز آموزشی با پیشنهاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و منظوری. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۵:۵
Background image

دیدار معاون امور تخنیکی و مسلکی با مسئولان اولین بانک قرضه‌های کوچک (FMFB)

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون و وارسی‌کننده اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با مسئولان بانک قرضه‌های کوچک دیدار و پیرامون گسترش همکاری‌های مشترک در زمینه حمایت از کارآفرینان،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۰:۳۹
Background image

بازدید معاون امور مالی و اداری از مراکز آموزشی ولایت کندز

محترم مفتی فضل‌الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با هیأت همراه‌اش از مراکز آموزشی، دیپوی اجناس و انستیتوت تخنیکی ولایت کندز بازدید کرد. در جریان این. . .

BACK TO NEWS