انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذایی تقدیر شد

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱ - ۱۰:۵۹
tveta

محمد اسمعیل نوری آمر انستیتتوت زراعت و پروسس مواد غذایی از سوی مسئولان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تقدیر شد.

مفتی سید احسان الله قاسمی، رییس امور متعلمین و محصلین هنگام اهدای تقدیرنامه به محمد اسمعیل نوری گفت که این تقدیرنامه به‌پاس خدمات خوب در انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذایی، اهدا می‌شود.

رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تلاش میکند تا با تطبیق اصل «مکافات و مجازات» کیفیت را در سطوح مختلف این اداره بلند ببرد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۴:۵۴
Background image

برگزاری نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور شماری از رؤسا و مسئولان بخش‌های مختلف این اداره در معاونیت امور تخنیکی و مسلکی برگزار گردید. در آغاز این مجلس فیصله‌های قبلی بورد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۱:۵۱
Background image

افتتاح مرکز معلومات و مشوره‌دهی انستیتوت زراعت و وترنری بامیان

مرکز معلومات و مشوره‌دهی انستیتوت زراعت و وترنری آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان با حضور مسئولان محلی، علما، دهاقین و مالداران به‌گونه رسمی افتتاح و به فعالیت آغاز کرد. محمد صالح. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۸:۴۱
Background image

آموزش تطبیق ادویه‌جات حیوانی برای دانش‌آموزان انستیتوت وترنری

به منظور ارتقای مهارت‌های عملی و آمادگی بیشتر دانش‌آموزان بخش وترنری، برنامه آموزشی عملی در کلینیک صحت حیوانی ولایت کاپیسا برگزار شد. در این برنامه، چگونگی تطبیق صحیح ادویه‌جات حیوانی. . .

BACK TO NEWS