یادگیری عملی دانش‌آموزان درباره اجزای مایکروسکوب

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۹:۵۱

دانش‌آموزان انستیتوت زراعت و وترنری مرکز ولایت لغمان در جریان یک جلسه درسی، درباره مایکروسکوب به گونه عملی آموزش دیدند.

استاد بخش مربوطه همچنین اجزای مایکروسکوب و چگونگی استفاده آن را برای دانش‌آموزان به گونه مفصل توضیحات داد.

دانش‌آموزان این مرکز آموزشی می‌گویند که آموزش‌های عملی برای یادگیری بهتر آنان بسیار مفید است و میتواند فارغان را برای ورود به بازار کار آماده‌تر سازد.

بخش عمده آموزش‌ها در مراکز تعلیمات تخیکی و مسلکی عملی است. از همینرو فارغان مراکز آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی مستقیم جذب بازار کار می‌شوند.

این درحالی است که مقام رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز همواره بر تقویت و بهبود آموزش‌های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید می‌کند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۱:۵۴
Background image

راه‌اندازی برنامه ارتقای ظرفیت برای استادان تعلیمات خاص بلخ

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ برای استادان و کارمندان لیسه مسلکی تعلیمات خاص ولایت بلخ برنامه ارتقای ظرفیت برگزار نمود. در این برنامه درباره خط بریل که مخصوص نابینایان هست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۹
Background image

تأکید والی کابل بر نقش شهروندان در غرس نهال

کمپاین نهال‌شانی به ابتکار اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور و سخنرانی شماری از مقامات ازجمله محترم ملا امین الله عبید والی کابل راه‌اندازی گردید. در مراسم افتتاحیه این برنامه والی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۹:۴۱
Background image

ترمیم وسایط نقلیه ازسوی دانش‌آموزان لیسه تخنیکی لغمان

دانش‌آموزان لیسه تخنیکی مرکز ولایت لغمان دریک جلسه درسی درباره چگونگی «اشترنگ موتر» به گونه عملی آموزش دیدند. استاد بخش مربوطه برای دانش‌آموزان چگونگی عارضه‌یابی اشترنگ‌های برقی و. . .

BACK TO NEWS