گفت‌وگوی آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی سرپل با والی این ولایت

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۹ - ۱۱:۵۰
سیدغیاث‌الدین

سیدغیاث‌الدین احمدی، آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت سرپل با عبد الرحمان اکه، والی ولایت سرپل دیدار کرد.

در این دیدار درباره‌ی موضوعات مختلف از جمله جلب و جذب جدید الشمولان در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی و جذب فارغان انستیتوت نفت و گاز درپروژه نفت آمودریا بحث شده است. این پروژه قرار است به‌زودی شرکت چینی آغاز شود.

آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت سرپل همچنین درباره‌ی مشکلات و دستاورهای مکاتب و انستیتوت‌های مسلکی این ولایت صبحت کرده است و والی سرپل وعده هر نوع کمک و همکاری را داده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۴:۵۶
Background image

برگزاری نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی و باحضور شماری از رؤسا و آمرین بخش‌های مختلف برگزار گردید. در آغاز این مجلس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۰:۲۷
Background image

فراغت ده‌ها مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت در ولایت زابل

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت زابل می‌گویند که 90 مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت فارغ شدند. در این مراسم، شماری از مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۹:۱۱
Background image

کنفرانس تعقیبی و تقویتی حمایت از مهارت و مسلک

ریاست پلان و هماهنگی استراتیژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی کنفرانس تعقیبی و تقویتی حمایت از مهارت و مسلک را برگزار نمود. در این کنفرانس که در تالار مرکزی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی. . .

BACK TO NEWS