فراغت ده‌ها مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت در ولایت زابل

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۰:۲۷

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت زابل می‌گویند که 90 مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت فارغ شدند.

در این مراسم، شماری از مسئولان محلی آن ولایت نیز و بزرگان محل نیز اشتراک و سخنرانی نمودند.

در آغاز مراسم، آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت زابل گفت که با عملی سازی طرح آموزش مجاهدین، هزارها تن از این برنامه در سراسر کشور از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی فارغ شدند.

در همین سایر سخنرانان این مجلس گفتند که زمینه‌سازی فراگیری آموزش برای مجاهدین ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی یک اقدام بسیار ارزشمند است.

درسوی هم یکتن از مجاهدین فارغ‌شده می‌گوید که آنان درحال حاضر توانایی پیشبرد بهتر امور اداری را به گونه لازم به دست آورده اند و می‌توانند دربخش‌های مختلف اداری کار کنند.

این برنامه درحالی در ولایت زابل برگزار گردید که تاکنون ولایات زیادی شاهد برگزاری مراسم فراغت مجاهدین از برنامه آموزش اداره و مدیریت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بوده‌اند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۶:۷
Background image

برگزاری نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور و اشتراک شماری از رؤسای این اداره برگزار گردید. در این نشست درباره مسوده راهنمای تطبیق آزمایشی تحلیل و تجزیه نصاب تعلیمی و همچنین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۱:۲۷
Background image

گشایش ورکشاپ آموزشی برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان امور اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار کرد. این برنامه برای پنج روز ادامه دارد و استادان پوهنتون کابل درباره روش. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۰:۲
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان انستیتوت اداره و حسابداری درباره مبانی مدیریت

دانش‌آموزان بخش مدیریت انستیتوت اداره و حسابداری ولایت لغمان درباره اصول و مبانی مدیریت به گونه عملی آموزش دیدند. آنان در یک سیر علمی به مستوفیت ولایت لغمان موضوعات مربوط به مدیریت و. . .

BACK TO NEWS