نزدیک به 70 نفر از انستیتوت اداره و حسابداری کنر فارغ شدند

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۷ - ۱۳:۱۳
tveta

مراسم جشن فراغت حدود 70 نفر از انستیتوت اداره و حسابداری ولایت کنر با حضور شماری از مقامات محلی این ولایت برگزار گردید.

همچنین در این مراسم درکنار محترم مولوی عبدالله حقانی معاون مقام ولایت؛ نمایندگان سایر ادارت ملکی و نظامی نیز، حضور داشتند.

مولوی حقانی هنگام سخنرانی خود در این برنامه فراغت محصلین را مبارک گفت وافزود که حکومت برای پیشرفت و آبادی کشور متعهد است و در این راستا تلاش‌ها ادامه دارد.

در همین حال، مولوی شاکرالله الکوزی، آمر تخنیکی کنر درباره اهمیت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در کشور صحبت نمود و از تلاش‌های استادان و کارمندان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی در راستای تربیه جوانان قدردانی کرد.

سایر سخنرانان نیز درباره جایگاه تعلیمات تخنیکی و مسلکی در کشور صحبت نمود و بر حمایت‌های بیشتر از این آموزش‌های تأکید نمودند.

این مراسم با اهدای تصدیق‌نامه به فارغان پایان یافت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۹:۳
Background image

نشست مشورتی ریاست زون غرب تعلیمات تخنیکی با نهادها و سکتور خصوصی

ریاست زون غرب اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منضور بهبود و اصلاح نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی مطابق به نیاز بازار کار با سکتور خصوصی و نهادهای مختلف نشست مشورتی برگزار نمود. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۱:۷
Background image

آموزش ترمیم و ساخت «ترانس» برای دانش‌آموزان لیسه تخنیکی لوگر

دانش‌آموزان رشته برق لیسه تخنیکی ولایت لوگر دریک جلسه درسی درباره ترمیم و ساخت «ترانس 110 و 220 ولت» به گونه عملی آموزش دیدند. استاد بخش تکنالوژی عملی پیرامون موضوعات مربوط به برق و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۰:۲۷
Background image

نقش جایگاه تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نظام سیاسی اسلامی

مفتی نورالله عزام رئیس انستیتوت دیپلوماسی وزارت امور خارجه در نشستی در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی روی اهمیت و نقش آموزش‌های مسلکی در حفظ و تقویت نظام اسلامی در کشور سخنرانی نمود. وی. . .

BACK TO NEWS