مشکلات انستیتوت اداره و حسابداری کندز بررسی شد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۱ - ۱۴:۵۳
کندز

در ادامه سفرهای ولایتی هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در رأس یک هیأت به ولایت کندز سفر کرد.

آقای شهامت در سفرش به ولایت کند وضعیت شماری از انستیتوت‌های ولایت کندز از جمله انستیتوت اداره و حسابداری این ولایت را بررسی نمود.

بازسازی صنف‌ها و کمبود کتب درسی از مشکلات عمده انستیتوت اداره و حسابداری ولایت کندز است.

سرپرست اداره تعلمیات تخنیکی و مسلکی درباره رسیدگی به مشکلات مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی وعده همکاری نمود.

قرار است هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به سایر ولایات نیز سفر کنند. هدف از این سفر، بررسی وضعیت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۳۷
Background image

دیدار هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از آمریت تخنیکی لغمان

هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه سفرشان به ولایت لغمان رفتند و در آنجان از آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار نمودند. آنان در دیدارشان از آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۳۹
Background image

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی؛ فعالیت‌ها و دست‌آوردها

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت، به عنوان رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در بیشتر از سه سال گذشته نقش برجسته‌ای در تحول و پیشرفت بخش تعلیمات تخنیکی و مسلکی کشور ایفا کرده است. ایشان با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۳۷
Background image

گشایش مرکز کاریابی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

یک مرکز کاریابی و مشوره‌دهی شغلی ازسوی ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت لغمان گشایش یافت. در همین حال ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در. . .

BACK TO NEWS