شاگردان انستیتوت کثیرالرشتوی جلریز ولایت میدان وردک در مورد تعاملات کیمیاوی به شکل عملی آموزش دیدند

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۰:۱

شاگردان صنف دهم انستیتوت کثیرالرشتوی جلریز ولایت میدان وردک در قالب آموزشی های عملی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی پیرامون تعاملات کیمیاوی به گونه عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان درس برای دانش‌آموزان در مورد تعاملات کیمیاوی، مخلوط های متجانس و مخلوط های غیر متجانس نیز توضیحات مفصل ارایه نمود.

با توجه به اهمیت دروس عملی در آینده کاری دانش‌آموزان ۶۰ درصد دروس در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به‌گونه عملی تدریس می‌شود، این دروس در راستای ارتقای مهارت‌های حرفوی شاگردان نقش مهم و ارزنده ایفا میکند.

از همین‌رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت آموزش های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تآکید دارند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۶:۴۰
Background image

کسب مقام نخست ازسوی انستیتوت تکنالوژی کمپیوتر در نمایشگاه بین المللی افغانستان

دانش‌آموزان انستیتوت تکنالوژی کمپیوتر در رقابت میان‌گروهی که از سوی وزارت محترم مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، میان ۲۰ تیم برگزار شده بود، موفق به کسب مقام نخست شدند. این رقابت در جریان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۴۲
Background image

راه‌اندازی برنامه آموزشی برای مدیران مالی آمریت‌های تخنیکی ولایات

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برنامه پنج‌روزه ارتقای ظرفیت مدیران مالی ۳۴ ولایت مربوط به آمریت‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی را با همکاری متخصصان وزارت محترم مالیه برگزار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۴:۴۲
Background image

رئیس نشرات در نشستی با مسئولان محلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار کرد

محترم اختر محمد عامر رئیس نشرات اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در یک نشست مجازی با رؤسای زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی و آمرین تخنیکی ولایات دیدار و گفت‌وگو نمود. هدف از این نشست تقویت. . .

BACK TO NEWS