رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ولایت کندز رفت

media_admin
شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۱:۲۳

محترم مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه سفرهای کاری و نظارتی خود به ولایت کندز سفر کرد.

ایشان در ولایت کندز با مسئولان محلی و استادان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی نشست برگزار نمود.

در این نشست، وضعیت عمومی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی، روند تطبیق برنامه‌های آموزشی، چالش‌ها، نیازمندی‌ها و راهکارهای ارتقای کیفیت آموزش‌های تخنیکی و مسلکی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، اسناد اداری، آموزشی و اجرایی مراکز مربوطه را به‌گونه همه‌جانبه بررسی کرده و میزان تطبیق طرزالعمل‌ها و مقررات نافذه را ارزیابی نمود.

محترم مولوی غلام حیدر شهامت ضمن تأکید بر مسئولیت‌پذیری و تعهد کاری، به مسئولان و کارکنان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی هدایت داد تا در اجرای امور اداری و آموزشی، نظم، شفافیت و دقت لازم را رعایت نمایند.

وی همچنان بر ارتقای کیفیت آموزش‌های نظری و عملی، استفاده مؤثر از امکانات موجود، حفظ تجهیزات آموزشی، رعایت نظم و انضباط، رسیدگی به مشکلات شاگردان و ایجاد فضای مناسب آموزشی تأکید کرده.

رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همچنین بر تطبیق دقیق برنامه‌ها و هدایات اداره، ارائه خدمات آموزشی معیاری و تقویت هماهنگی میان مراکز آموزشی و مسئولان محلی تأکید نموده.

قرار است این هیأت به منظور بررسی وضعیت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی، به سایر ولایات نیز سفر نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز برنامه ۴۰روزه اصلاحی و آموزشی برای دانش‌آموزان لیلیه حضرت عمر فاروق (رض)

ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری اداره فکری و فرهنگی تنویر، برنامه ۴۰روزه اصلاحی و آموزشی را برای دانش‌آموزان لیلیه حضرت عمر فاروق (رض) آغاز کرد. این برنامه با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۹:۳۱
Background image

دیدار مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری با بیش از ۲۰ شرکت تولیدی و صنعتی

مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در حاشیه پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رحمه‌الله)، با نمایندگان بیش از ۲۰ شرکت تولیدی، صنعتی و نهادهای سکتور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۹
Background image

روند اصلاح و انکشاف نصاب آموزشی رشته‌های جی‌آی‌اس و اقتصاد و مدیریت آغاز شد

روند اصلاح و انکشاف نصاب آموزشی رشته‌های سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و اقتصاد و مدیریت، امروز از سوی ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آغاز گردید. در مراسم آغاز این. . .

BACK TO NEWS