دیــدار بـانو نـدیـمه سحــر رئـیس اداره تعـلیــمات تخنـیکی و مسلـکی با آقــای شــاکـر وایـووت رئـیس بنـیاد معـارف ترکیه

media_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱ - ۱۰:۵۷
tvet19

بانـو ندیمـه سحـر رئـیس اداره تعلـیمات تخنیکی و مسلکی با آقـای شـاکـر وایــووت رئـیس بنــیاد معـارف ترکیه دیدار کرد. هدف از ایـن دیـدار بحـث و تبادل نظر روی چگونگی تأسیس مکاتب تعلیـمات تخنیکی و مسلکی توسط بنیاد معارف ترکیه در افغانستان بوده است.

بنـیاد معـارف ترکـیه در افغـانسـتان در راسـتای تعلیم و تربیه فعالیت دارد. بنابر اظهارات آقای وایووت؛ بنـیاد معارف ترکیه به اسـاس تفـاهمنامه امضا شده میان دولت جمهوری اسلامی افغـانسـتان و کشـور دوست ترکیه قرار است تا ده سال آینده هجـده بـاب مکـتب را در منـاطق مخـتـلف افغانستان تأسیس نمـاید. آقـای وایووت اظهار داشت که این بنیاد علاقمند است مکاتب تعلیمات تخنیکی و مسلکی را نیز در افغانستان ایجـاد کند.

بانـو سحر ضمن قدردانی از پیشنهاد آقای وایووت گفت؛ یکی از اهداف استراتژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی توسعه مـراکـز آمـوزشـی در کشـور اســت تـا بـتوانــد زمینه مشارکت تمـامی هموطنان عزیز ما در این سکتور تعلیمی فراهم گردد. لذا ما از پیشنهـادات شـما در قسـمت تأسیس و ایجاد مراکز آموزش تعلیمات تخنیکی و مسلکی به گرمی استقبال می‌کنیم.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۱۲:۵۴
Background image

کنفرانس پروفیسور ایتالیایی با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری کمیته ناروی در افغانستان کنفرانس «نوآوری در علوم ساینسی» را به منظور فراهم‌سازی همکاری خاص با نابینایان برگزار نمود. در آغاز این برنامه عبدالودود. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۱۰:۶
Background image

راه‌اندازی برنامه ارتقای ظرفیت برای کارمندان مراکز تعلیمات تخنیکی زون شمال

ریاست انکشاف مسلکی استادان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان و آمرین مراکز تخنیکی ولایات زون شمال برنامه ارتقای ظرفیت برگزار نمود. این برنامه با همکاری ریاست زون شمال اداره. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۰:۲۶
Background image

یادگیری عملی ساخت کیبل اتصال دستگاه‌ها در شبکه (نیټورک)

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان رشته شبکه (نیټورک) در جریان یک برنامه آموزشی عملی چگونگی ساخت کیبل اتصال دستگاه‌ها در شبکه را به‌گونه عملی فرا گرفتند. استاد بخش مربوطه. . .

BACK TO NEWS