جشن فراغت بیش از ۲۰۰ تن محصلین انستیتوت تخنیکی و مسلکی پشغور ولسوالی حصه‌اول ولایت پنجشیر برگزار شد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۹:۳۶

مراسم جشن فراغت محصلین انستیتوت تخنیکی و مسلکی پشغور ولسوالی حصه‌اول ولایت پنجشیر با حضور مقامات محلی این ولایت برگزار گردید.

در این مراسم والی ولایت پنجشیر با تاکید بر اهمیت آموزش‌های تخنیکی و مسلکی گفت که سرمایه‌گذاری در این بخش، زیربنای خودکفایی، رشد اقتصادی و ثبات پایدار کشور را تشکیل می‌دهد وی افزود که تربیه نیروی متخصص و متعهد، نقش اساسی در بازسازی کشور و کاهش بیکاری دارد.

همچنان علمای کرام و مسئولان در این مراسم بر رشد و ارتقای ظرفیت‌ها در بخش تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سطح کشور به‌ویژه ولایت پنجشیر تاکید کرده و اظهار داشتند که آموزش و تربیه نیروی متخصص و متعهد ضامن استحکام نظام اسلامی و زمینه‌ساز آینده روشن برای نسل جوان کشور می‌باشد از همین‌رو توجه به این آموزش‌ها از اولویت‌های اساسی امارت اسلامی افغانستان به‌شمار می‌رود.

مسئولان تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت پنجشیر گفتند که در نخستین دور فراغت انستیتوت تخنیکی و مسلکی پشغور، محصلین در رشته‌های برق و تخنیک موتر سند فراغت دریافت کرده‌اند. همچنان در مجموع، ۲۱۷ تن محصلین از انستیتوت‌های تخنیکی و مسلکی ولایت پنجشیر در سال جاری فارغ شده‌اند.

در پایان این مراسم، اسناد فراغت محصلین از سوی مسئولان توزیع گردید و مراسم با دعای خیر به پایان یافت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۳۱
Background image

گفت‌وگوی رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی با هیأت سازمان جهانی کار و دفتر یونما

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت، رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با هیأتی از سازمان جهانی کار (ILO) و دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یونما) در دفتر کارش. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۶:۸
Background image

بازنگری و اعتباردهی نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور بازنگری، انکشاف و اعتباردهی نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ورکشاپ برگزار نمود. مسئولان در ریاست نصاب تعلیمی می‌گویند که قرار است طی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

دیدار و گفت‌گوی مولوی غلام حیدر شهامت با ولای بغلان

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سفرش به ولایت بغلان، با مولوی عبدالله مختار والی این ولایت دیدار و گفت‌وگو کرد. والی محترم ولایت بغلان حضور رئیس. . .

BACK TO NEWS