جریان فراگیری آموزش های عملی توسط محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲ - ۱۰:۳۵

محصلین رشته برق انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان در مورد برق به شکل عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان در برای آنان پیرامون فیوز بکسه به صورت مفصل توضحات ارایه نمود.

در ادامه درس محصلین سوالات و پرسش هایشان را شریک ساختند همچنان از سوی استاد برای آنان پاسخ نیز ارایه گردید.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است، طوریکه فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پس از فراغت به صورت مستقیم جذب بازار کار میشوند.

از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش دارد تا روند دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۸ - ۱۵:۴۸
Background image

برگزاری نشست بین‌المللی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نشست بین‌المللی حمایت از آموزش افراد دارای معلولیت را با حضور مسئولان امارت اسلامی افغانستان، نمایندگان وزارت تحصیلات عالی، نهادهای ملی و بین‌المللی، مؤسسات. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۹:۵۳
Background image

نشست هماهنگی و همکاری آمریت تعلیمات تخنیکی ننگرهار با بانک ملی

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت ننگرهار به منظور تقویت هماهنگی و گسترش همکاری‌های دوجانبه، نشستی مسئولان بانک ملی در آن ولایت برگزار کرد. هر دو طرف در این نشست پیرامون گسترش همکاری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۰:۲۷
Background image

هیئت سازمان ملل متحد با مسئولان تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان دیدار کرد

هیئتی به ریاست برونو لمارکیس معاون انکشافی و نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل متحد برای افغانستان با استاد شاه‌ولی احمدی آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان دیدار و گفت‌گو نمود. در. . .

BACK TO NEWS