جریان آموزش های عملی دانش‌آموزان رشته زراعت انستیتوت کثیرالرشتوی قرغه‌یی لغمان

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۵ - ۱۰:۴۷

دانش‌آموزان صنف دهم رشته زراعت انستیتوت کثیرالرشتوی قرغه‌یی ولایت لغمات در مورد کشت «انواع گیاه های زینتی» به گونه عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان در برای شاگردان پیرامون چگونگی کشت و مراقبت از «گیاه های زینتی» به گونه مفصل توضیحات ارایه نمود و به پرسش ها و سوالات آنان نیز پاسخ داد.

استاد در این جلسه درسی همچنان تأکید نمود که گیاهان زینتی گیاهانی هستند که قابلیت رشد در مکان های سرپوشیده مانند داخل منازل، ادارات و غیره را داشته باشد و معمولا برای اهداف تزئینی، اثرات مثبت روانی و یا دلایل طبی از جمله به عنوان تصفیه هوای داخل ساختمان پرورش داده میشوند.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است، طوریکه فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پس از فراغت به صورت مستقیم جذب بازار کار میشوند.

از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش دارد تا روند دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۴:۴۵
Background image

ترمیم و فعال‌سازی چاه آب در انستیتوت اداره و حسابداری کندز

یک حلقه چاه آب در انستیتوت اداره وحسابداری ولایت کندز که مدت‌ها غیر فعال بود، ازسوی مسئولان و کارمندان این مرکز آموزشی فعال گردید. مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کندز می. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۰:۱۸
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

برنامه اصلاحی و آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با حضور رؤسا کارمندان و مسئولین این اداره برگزار گردید. در این برنامه دکتور محمد عارف عطایی رئیس نصاب تعلیمی این اداره پیرامون. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۹:۱۷
Background image

آموزش عملی دانش‌جویان درباره چگونگی کاشت سمارق

دانشجویان انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذائی دریک جلسه درسی درباره چگونگی کاشت و زرع سمارق به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در این برنامه درسی درباره اهمیت غذائی نبات سمارق و همچنین. . .

BACK TO NEWS